Antena Căutare

Claudia a devenit ținta criticilor după eliminarea Laviniei: ”Lasă că vede ea, să stea aici”

Claudia le-a rugat pe mame să o nominalizeze pentru a ieși din casă, însă planul acesteia a dus la eliminarea fetei situate pe ultimul loc în topul telespectatorilor. Lavinia a părăsit competiția, iar acest lucru a generat discuții aprinse în casa ”Mireasa”.

Claudia de la Mireasa, fotografiata inainte de eliminarea Laviniei de la Mireasa
Claudia, ținta criticilor după eliminarea Laviniei

”Cred că e o glumă, ca să zică ”Ok, a fost o lecție... Rămâne”, a spus Ștefania după aflarea veștii, încă sperând că Lavinia nu este eliminată.

Claudia s-a simțit vinovată și i-a cerut scuze concurentei: ”Te rog frumos să mă ierți, iubita. Din cauza mea s-a întâmplat, aveam bagajele făcute... Eu chiar îmi doream să plec. Te rog să mă ierți”.

Mamele, afectate de turnura luată de nominalizările lor

Doamnele Ana și Ermina nu au putut să-și stăpânească lacrimile.

”Nu e corect. Să știți că eu mă simt foarte vinovată. Nu trebuia să o votez pe Claudia. E vina mea, a noastră”, a spus cea desemnată ”Mama săptămânii”.

Reacții dure din partea băieților

Și băieții au comentat acest subiect. David chiar a acuzat-o pe Claudia că a venit să-și facă publicitate: ”Frate, pe bune. S-a băgat în subiecte pentru reclamă. Tot ce a făcut în casă nu are sens. Lasă că vede ea, să stea aici”.

Însă nu doar David a criticat-o pe concurentă. Lui i s-au alăturat Radu și Cătălin.

Cum s-a apărat Claudia

”Mă simt foarte prost că a plecat Lavinia, îmi doream eu să plec. Cred că pentru mine a fost o învățătură ca să îmi dau seamă (...). Trebuie să-mi duc la bun sfârșit proiectul și, indiferent că e bine, că e rău, ușor, greu, trebuie să fiu tare și să merg mai departe și să fac ceea ce simt”, a declarat concurenta.

Ea a avut un mesaj și pentru telespectatorii care sunt alături de ea: ”Vă mulțumesc mult că mă susțineți și pentru mine chiar a fost o lecție”.

Radu s-a așezat în genunchi în fața Mădălinei: ”Vrei să fii soția mea?”. Cum a reacționat tânăra... David și-a făcut bagajele și a plecat. Cu ce l-a supărat Radu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x