Antena Căutare

Claudia a tăiat respirația băieților când și-a făcut apariția: "Bună! Da chiar e bună!"

Claudia Ciobanu are 32 de ani, este din Oradea și cântă alături de un band de la 16 ani.

Ultima relaţie serioasă s-a încheiat în urmă cu 3 ani, din cauza geloziei lui. Este singura de un an dupa ce a avut o relatie de 7 ani.


Claudia îşi doreşte ca în casa Mireasa să cunoască un bărbat matur, educat şi sincer, care să o poată susţine atât emoţional, cât şi material: "Sunt foarte organizată și știu să mă ocup de toate aspectele vieții. Îmi doresc un bărbat de la care să pot învăța și să facem lucruri frumoase împreună. Nu am ce să fac lângă un bărbat care atâta poate, atâta știe."

Deși Claudia i-a făcut praf pe băieți, părerile mamelor au fost împărțite. Doamna Mia: "Ea nici nu are nevoie de bărbat".

Doamna Ana nu elimină posibilitatea ca Claudia să ajungă chiar în brațele fiului ei, Radu. De ce? Pentru că au ceva în comun: talentul muzical. Șiiii doamna Anișoara a și făcu o demonstrație de zile mari.

Urmăriți mai multe , accesând clipul video de mai sus, difuzat la "Mireasa".

Lorena și Andra, două personalități diferite Cum le-au catalogat concurenții pe cele două fete. "Vreau o fată cumin... S-au încins tigăile, dar și spiritele, în bucătăria de la Mireasa. Fetele și-au etalat calitățile de gospodine | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x