Antena Căutare

Cum arată acum fetița Amaliei și a lui Radu Bobelică. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după nașterea ei

Amalia a postat o imagine cu Maya, fiica sa și a lui Radu Bobelică. Iată cât de frumoasă e micuța.

colaj de imagini cu radu si amalia de la mireasa sezonul 3 si 4 Galerie
Amalia a postat o imagine cu Maya, fiica sa și a lui Radu Bobelică. Iată cât de frumoasă e micuța.

După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4.

Anunțul a fost făcut de cei doi tineri pe Instagram, acolo unde au postat o imagine în care se țin de mână și zâmbesc cu foc. La descriere, ambii au pus câte o declarație de dragoste.

Nu a durat mult și tinerii anunțat sarcina. La scurt timp s-au și căsătorit, însă relația a ajuns la final după ce micuța lor a venit pe lume.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Cum arată acum fetița Amaliei și a lui Radu Bobelică. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după nașterea ei

Maya Maria, fetița Amaliei și a lui Radu Bobelică a crescut. În ultima fotografie postată de fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa, micuța apare în brațele ei, în timp ce o privește.

La finalul lunii februarie, Amalia a sărbătorit-o pe mama sa, motiv pentru care a dorit să imortalizeze momentul.

Bebelușul poartă blugi cu buline albe, un top cu inimioare și un cardigan alb, care are trandafiri atașați. Maya privește fermecată în spate, spre mama sa, Amalia, și bunica Dana.

Inimioarele de pe tricoul său se potrivesc cu cele ale bunicii, în timp ce cardiganul este la fel ca cel pe care îl poartă Amalia.

Ultima fotografie postată de Radu cu fiica sa este de la botezul micuței, când o ține în brațe și o privește mândru.

Citește și: Mireasa sezonul 4. În casa Anei și a lui Alex Brebenoiu. Cu ce se ocupă ce doi și de ce are tânăra ”mici gelozii”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Amalia de la Mireasa sezon 4

Amalia a intrat în show-ul matrimonial Mireasa sezon 4 cu puțin timp înainte de Finală. Pusă pe șotii, căci le-a păcălit pe mame în legătură cu vârsta ei.

”Ești frumoasă”, i-a zis doamna Lenu noii concurente de la Mireasa sezon 4, Amalia. Tânăra a trăit nouă ani la Paris, a dezvăluit moderatoarea emisiunii ”Mireasa-Capriciile Iubirii” de la Antena Stars.

”Am 19 ani”, a răspuns noua fata la curiozitățile mamelor. ”Auu, e așa de tinerică și frumoasă”, a replicat bunica lui Victor când frumoasa Gabriela Cristea a întrebat-o, în glumă, ce o doare.

”Era o glumă. Am 21 de ani, urmează să fac 22. Sunt din județul Satu Mare.”, a zis Amalia.

În respectiva emisiunea, Amalia mai spunea că este studentă la Drept și că activează în industria modei, unde este model.

Mireasa, sezon 9. Cum a reacționat Laura când Khaled a recunoscut în direct că o place: „Momentan...”... Mireasa, sezon 9. Alexandru și Cristina au primit o vizită surpriză în direct. Cine a venit să-i felicite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x