Căutare Live

Eliminări ”Mireasa” | Toate mamele au votat aceeași fată pentru eliminare! Cine a părăsit în final competiția

Emoții mari în casa “Mireasa” după nominalizările mamelor. Una dintre concurente le-a cerut mamelor să o nominalizeze pentru eliminare.

Surpriză în casa “Mireasa” după ce Claudia le-a cerut tuturor mamelor să o nominalizeze pentru eliminare.

Se pare că ea a vrut să părăsească emisiunea pentru că urmează ziua ei de naștere și pentru că nu și-a găsit locul în casă, spre deosebire de celelalte concurente.

Doamna Geta a fost vizibil emoționată de moment, însă a decis să îi respecte decizia Claudiei, cu o urma de speranță. “Mi-e milă de ea, dar o pun pe ea. Dar cred că scapă.”

Decizia ei a iscat controverse în rândul concurenților. Unii dintre ei nu au înțeles decizia ei și au susținut că ziua ei e pe data de 16, așa că ar mai fi putut prinde o gală în cadrul emisiunii.

În urma aflării votului, mamele au fost mustrate de Simona pentru modul în care au decis să voteze în această săptămână.

Potrivit regulamentului, nu ar fi avut voie să vorbească între ele despre cine urmează să voteze pentru eliminare. Din păcate pentru Claudia, nu ea a fost votată ultima în topul preferințelor telespectatorilor, așa că va mai petrece cel puțin o săptămână în casa “Mireasa”.

În topul preferințelor publicului, Lavinia a fost votată ultima, motiv pentru care a fost și eliminată din emisiunea “Mireasa”.

Vezi momentul în care Claudia și Lavinia au aflat care dintre ele va părăsi emisiunea "Mireasa" în video-ul de jos:

Gala “Mireasa”, 3 octombrie | Cine a primit titlul de “Mama Săptămânii” și care au fost cele mai votate fete... Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina...
Ultimele știri