Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Cum a arătat dansul mirilor. Momente superbe pe ring, alături de cei dragi

Finala sezonului 8 Mireasa a avut un dans al mirilor superb. Pepe a cântat live o piesă de dragoste pe ritmuri latino, iar mirii au avut o coregrafie spectaculoasă.

Colaj cu dansul mirilor Galerie
Finaliștii Mireasa au avut emoții l dansul mirilor | Antena 1

În sezonul 8 finaliștii Mireasa au prezentat un dans atipic. Cele 5 cupluri nu au dansat vals, ci și-au transpus emoțiile și sentimentele în scenă pe ritmuri latino. Așa cum a promis, Pepe a venit în Finala sezonului 8 Mireasa și a cântat live. Înainte de marea finală cuplurile care au decis să se căsătorească au repetat intens la coregrafie.

Daria și Adrian, precum și Andreea și Bogdan au dansat și ei alături de miri și mirese, în calitate de domnișoare de onoare, respectiv cavaleri de onoare.

Citește și: Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Simona Gherghe, apariție de poveste. Cum arată ținuta prezentatoarei

Cuplurile din Finala Mireasa au dansat pe rimurile latino ale lui Pepe

Cuplurile finaliste au intrat în scenă sub privirile emoționate ale familiilor.

„Am mari emoții, iubire

Am toată încrederea-n tine

Am mari emoții, dar noi

Plutim cu dragoste amândoi”, au sunat versurile cântate de Pepe.

Fetele au plutit la propriu în brațele partenerilor, pentru că dansul a avut prize. Mirii și-au luat miresele în brațe și s-au învârtit, iar rochiile de mireasă s-au văzut superb în piruete.

Dansul a avut pași de bază de salsa, dar și numeroase piruete. Apropierile și mângâierile nu au lipsit. Miresele s-au lăsat ușor pe spate, ținute cu grijă de partenerii lor.

Momentul a fost aplaudat la scenă deschisă de părinții emoționați. Chiar dacă au existat unele desincroniăari între cupluri, acestea prea puțin au contat, având în vedere că toți cei prezenți pe ring au transmis iubire și emoție.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Reacția băieților când își văd miresele. Momente emoționante pentru concurenți

Momentul în care Finaliștii Mireasa au dansat alături de părinții lor

După dansul mirilor, a urmat un moment extrem de emoționant. Mirii au dansat cu mamele lor, iar miresele cu tații.

Din păcate, nu toți părinții au fost prezenți.

În lipsa tatălui, Ioana a dansat cu fratele ei. De asmenea, Bogdana a dansat cu tatăl lui Liviu.

Cinci cupluri trăiesc emoții la cote maxime în finala sezonului 8 Mireasa

Ana şi Daniel, Bogdana şi Liviu, Madi şi Sergiu, Bia şi Robert şi Ioana şi Marius sunt concurenţii care trăiesc emoţii la cote maxime în finala celui de-al optulea sezon Mireasa, la Antena 1.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al optulea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 8.

Pentru a intra în posesia premiului, conurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Mireasa: Confesiuni revine cu un nou sezon exclusiv în AntenaPLAY, din 23 decembrie 2023. Ce vor putea vedea fanii emisiunii

La o zi după Marea Finală a sezonului 8 Mireasa va debuta un nou sezon de Mireasa: Confesiuni. Fanii Mireasa se vor bucura de interviuri cu prezentatoarele, cu finaliștii, dar și cu alți concurenți. Interviurile se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Finaliștii sezonului 8 Mireasa, dar și cei mai îndrăgiți concurenți care au trăit experiența oferită de show-ul matrimonial vor reveni în fața camerelor cu noi dezvăluiri incitante.

Noul sezon Mireasa: Confesiuni debutează pe 23 decembrie 2023

Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Reacția băieților când își văd miresele. Momente emoționante pentru concurenți... Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Marii absenți de la cununiile civile. Ce părinți nu au venit să-și susțină copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x