Căutare Live

Gala “Mireasa”, 3 octombrie | Cine a primit titlul de “Mama Săptămânii” și care au fost cele mai votate fete

Ca și în celelalte ediții, o mama a reușit să primească unul dintre cele mai râvnite titluri “Mireasa” - “Mama Săptămânii”.

Doamna Ana s-a aflat în topul preferințelor și în aceasta săptămână, o adevărată reușită în casa “Mireasa”.

Urmărește video-ul de jos pentru a vedea cum au reacționat toți la aflarea vestii despre cine a primit titlul de “Mama Săptămânii” și care au fost cele mai votate fete.

Băiatul favorit al săptămânii, în urma voturilor celor de acasă, a fost desemnat Radu. Mama favorită a fost desemnată, din nou, doamna Ana.

Topul fetelor favorite din aceasta săptămână a dat emoții concurentelor. Pe primul loc în topul preferințelor a fost votată, din nou, Madalina. Pe locul 2 a fost desemnată Cătălina, iar pe locul 3 s-a clasat Ștefania.

În urma aflării deciziei, Claudia s-a bucurat ca nu a fost aleasă în top 3 și a avut un singur cuvânt de spus: “Mulțumesc!”

În urma aflării votului, mamele au fost mustrate de Simona pentru modul în care au decis să voteze în această săptămână. Potrivit regulamentului, nu ar fi avut voie să vorbească intre ele despre cine urmează să voteze pentru eliminare.

Vezi reacțiile concurenților la aflarea veștii despre fetele preferate ale telespectatorilor în video-ul de sus.

Plecarea lui Ionuț, motiv de scandal la “Mireasa”. De ce a fost acuzată doamna Ermina: “Să-ți fie rușine!”... Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina...
Ultimele știri