Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Narcisa este luată în colimator de Ionuț! Concurenții au păreri și viziuni diferite: "Ea le știe pe toate! Se bagă în discuții aiurea!"

Ionuț și Narcisa au păreri diferite, iar acum cei doi au parte de o nouă confruntare.

Ionuț și Narcisa sunt persoane total opuse și au păreri diferite, prin urmare au avut parte dde o confruntare.

Ionuț este foarte deranjat de viziunea Narcisei și o acuză că își bagă nasul unde nu-i fierbe oala: "Se bagă în discuții aiurea. Nu am văzut așa ceva în viața mea!", a declarat concurentul.

Narcisa este luată în colimator de Ionuț! Concurentul a observat comportamentul și acțiunile Narcisei, iar după un sfat primit de la aceasta, Ionuț a început să o critice pe concurentă și să-i scoată în evidență toate greșelile și punctele slabe.

Narcisa a declarat că și-a dat cu părerea doar despre Petronela și Andra, pe celelalte concurente nu le-a vorbit de rău niciodată. Concurenta le acuză pe fete că sunt persoane false, prefăcute.

Planurile pentru viitor prind contur! Ionuț și Petronela, viața de după susținere! "Vreau să evolueze lângă mine"

Concurentii show-ului Mireasa

Narcisa Pruteanu are 28 de ani și este din Bârlad, însă locuiește în Cluj. Are doi nepoți pentru care ar face orice, pentru că iubește foarte mult copiii. Narcisa pune mare preț pe sinceritate, indiferent dacă maniera directă în care se exprimă poate înclina situația în detrimentul ei. Crede că în casa Mireasa își va găsi jumătatea pentru că: "pot să cunosc mult mai bine o persoană în contextul în care trăim în aceeași casă 24 de ore din 7".

O speculație care zguduie casa Mireasa! Concurenții vorbesc despre orientarea sexuală a lui Lică: "Cred că este gay!"

Ionuț Raicu are 23 de ani și este din Reghin, însă locuiește în Canada, acolo unde mama sa s-a stabilit acum câțiva ani. După ce a împlinit 18 ani, Ionut și-a împlinit un vis - acela de a se înrola în armata Legiunii Străine.

După un an de serviciu activ, însă, a fost nevoit să se întoarcă în țară, din cauza unei probleme medicale oftalmologice. Ionuț este un bărbat mai retras, căruia nu îi place să se expună în fața oamenilor din jurul său. Tocmai din acest motiv, decizia de a participa la show-ul Mireasa este una atipică pentru personalitatea sa, însă Ionuț este convins că experiența nu va putea să îi aducă decât lucruri bune.

Își dorește ca pe parcursul show-ului să cunoască o fată pe gustul lui, gata de măritiș și care să treacă toate testele Andradei, prietena lui cea mai bună și totodată însoțitoarea sa în casa Mireasa. Andrada este o fire prietenoasă, o bună confidentă și o sfătuitoare pe măsură.

Cină romantică cu fast și pregătiri intense! Florin și Cătălina, un posibil nou cuplu în casa Mireasa: "Dacă e să fie ceva, o să fie!"

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!