Antena Căutare

Bucurie și distracție! Karaoke în casa "Mireasa"! Cine a cântat cel mai bine?

În casa "Mireasa" se aude muzică bună. Concurenții organizează un concurs de karaoke.Distracția și voia bună au fost la ele acasă. Dar cine credeți că a cântat cel mai bine dintre toți?

O surpriza le-a fost pregătită concurenților din casa MIreasa. Aceasta a constat într-o petrecere cu karaoke.

Fiecare dintre concurenți și-au putut face auzită vocea, la propriu. Cu toții au cântat și s-au simtțit foarte bine. Muzica a răsunat, iar dedicațiile au început să curgă.

Ciprian, tras la răspundere de Petronela! Conflictul degenerează și cei doi se jignesc reciproc.." Eșți un zero barat, fraiere!"

La final, numai unul se pare ca a fost nominalizat ca fiind cel mai bun cântăreț. Urmăriți cine, accesând clipul video de mai sus, prezentat la Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Un cuplu fictiv, dar asumat! Raluca și Ciprian, un rol jucat la perfecție! Poate rolul deveni realitate?... Atitudinea lui Lică, din casa "Mireasa" naște controverse printre concurenții." Nu-l mai suport, jur!&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x