Mădălina, taxată pentru ajutorul oferit Lorenei: ”Înseamnă că tu nu ții cont de prietenie”

Mădălina și-a folosit jokerul pentru a o salva pe Lorena de la eliminare, iar Cătălina și Ștefania au taxat-o pentru alegerea făcută.

Cele două fete, care sunt apropiate de iubita lui Radu, consideră că Lorena nu merita să fie salvată, din cauză că ”este rea”.

”Eu ziceam din start ”nu”. Ce, e prietena mea? Cine e? (...) Mădălina putea să-l folosească în favoarea noastră, că poate noi plecăm, sau chiar ea, Radu sau oricine”, a spus Cătălina.

Ștefania a fost de acord cu aceasta: ”Înseamnă că tu nu ții cont de prietenie. Când o persoană îți atacă prietenele mereu, inclusiv pe tine... Ție nu-ți pasă că pe noi ne-a atacat”.

Mădălina le-a dat dreptate, dar s-a supărat pe cele două concurente. S-a întâmplat în timpul mesei, când sătulă de acest subiect, s-a ridicat și a mers în baie, unde a plâns.

Întrebată de Simona Gherghe dacă îi pare rău pentru alegerea făcută, fata a spus că nu regretă. Ar fi făcut-o dacă Lorena pleca acasă: ”M-aș fi simțit vinovată. (...) Radu mi-a spus că e mândru de mine. Cu doamna Ana nu am vorbit despre asta”, a mai menționat Mădălina.

Vezi discuția integrală dintre cele trei fete în videoclipul următor:

Ultimele știri