Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai, lacrimi și tensiuni nespuse

Bianca și Mihai trec în fiecare zi prin momente mai mult sau mai puțin plăcute. 

În gala de sâmbătă, Mihai a aflat că Bianca nu este îndrăgostită de el

Antena 1

Cei doi s-au declarat de curând un cuplu, iar de atunci încearcă pas cu pas să-și clădească o relație solidă. Dacă în timpul emisiunilor zilnice sunt bine, atunci când rămân singuri au multe de spus.

În gala de sâmbătă, Mihai a aflat că Bianca nu este îndrăgostită de el, iar acest lucru l-a ajutat să înțeleagă de ce iubitei sale îi este atât de greu să se deschidă în fața lui. După gală, concurentul a încercat să afle ce se petrece în mintea Biancăi, iar aceasta a motivat simplu că așa este ea.

Aceasta este explicația pe care o oferă de fiecare dată când Mihai îi reproșează că nu este atentă cu el. După ce au încercat să discute, cei doi s-au retras fiecare în camera lui, iar Bianca a început să plângă când a ajuns la Mădălina.

Întrebați de Simona Gherghe despre ce se întâmplă între ei, cei doi afirmă de fiecare dată că totul merge foarte bine și că uneori micile tensiuni și stresul ajung să îi aducă într-o asemenea situație.

Cum a arătat clasamentul publicului în gala din 06.02.2021

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții și în această gală din data de 6 februarie 2021.

Peste 2 000 000 de oameni și-au votat favoriții în săptămâna care a trecut.

Mama Favorită a Săptămânii a fost doamna Ermina cu 63,7%.

Fata săptămânii este Mădălina cu 26,9%, deci are imunitate. 25,50% din voturi au mers către Ștefania, deci și ea are imunitate.

Băiatul săptămânii este Mihai cu 50,76%. Concurentul a spus că apreciază voturile oamenilor și că le mulțumește că au încredere în el.

Ultimele știri