Mireasa 2020, sezon 2. Fetele au discutat la telefon cu familiile. Unde vor locui după Finala din 28 februarie

Fetele din casa Mireasa sezon 2 au discutat, cu doar câteva zile înainte de Finală, cu familiile lor.

Fetele din casa Mireasa sezon 2 au discutat, cu doar câteva zile înainte de Finală, cu familiile lor

Antena 1

Aceștia au dorit să le liniștească pe concurente, care își făceau griji cu privire la viața de după competiție. Fetele se temeau că le va fi dificil să-și găsească chirie sau să pună la punct alte aspecte legate de viața în doi.

În vreme ce cumnata Biancăi a mustrat-o pentru că a fost rece cu Mihai în ultimele zile, mama Mădălinei a felicitat-o pe fiica sa și a anunțat-o că va participa la Finala Mireasa sezon 2.

”Important e că sunteți fericiți, că vă înțelegeți. Tu ești convinsă de ceea ce faci și noi suntem alături de voi. Tu trebuie să fii mai calmă, ascultă-l și pe el când spune ceva”, i-a zis aceasta.

Mama Andrei i-a spus fetei sale că după Finală, doamna Mia va merge acasă la fiul său, în vreme ce ea și David au rezervare la un hotel.

Citește și: Alexandru și Andreea, ceartă cu lacrimi și țipete: ”Ți-am lăsat inelul”

”V-am luat cameră la hotel pentru două zile. Doamna Mia se va duce la Ovi”, a spus doamna Liza Șerban.

Cea mai importantă femeie din viața Andreei a dorit să știe care este relația dintre ea și Alexandru. ”Gândiți-vă bine, hotărâți voi. Te iubesc și pe Alexandru îl iubesc”, i-a zis ea.

Cele mai importante subiecte abordate în cadrul conversațiilor cu familia pot fi aflate din materialul video atașat.

Citește și: Fetele, geloase pe cele două dansatoare care au animat petrecerea burlacilor

Când are loc Finala Mireasa sezon 2

Marea Finală Mireasa sezon 2 va începe duminică, la ora 16:00 și se va termina la 19:00. Alături de concurenți, în marea zi, se vor afla foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale și familiile lor.

Asta înseamnă că votarea continuă până duminică, inclusiv, pe platforma mireasa.a1.ro și aplicația Antena 1, dar și prin SMS la 1272.

Citește și: Bianca și Ermina susțin că pe Mihai îl sperie ideea de căsătorie și că are o atitudine schimbată

Se pot vota atât cuplurile, cât și la individual. În eventualitatea în care niciun cuplu nu va dori să se căsătorească, voturile la individual vor desemna Băiatul și Fata Favoriți ai întregului sezon 2 Mireasa.

Ultimele știri