Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. De ce domna Malvina lipsește din emisiune

Doamna Malvina lipsește din ediția Mireasa din 23 iunie 2021. Mătușa lui Marian se află la medic.

colaj de imagini cu malvina, daniela si marian de la mireasa sezon 3
Doamna Malvina lipsește din ediția Mireasa din 23 iunie 2021. Mătușa lui Marian se află la medic | Antena 1

Simona Gherghe a anunțat, la începutul emisiunii, că doamna Malvina nu este prezentă în emisiunea live pentru că este la medic.

Ea a mai spus că mătușa lui Marian va fi supusă unei intervenții ușoare și că va reveni în casa Mireasa marți, 24 iunie.

Nu va exista nicio problemă, având în vedere pandemia de coronavirus, căci doamna Malvina este vaccinată și toate măsurile impuse de autorități vor fi respectate, a adăugat moderatoarea.

Povestea lui Marian de la Mireasa sezon 3

Marian Pavel a intrat în sezonul 3 Mireasa alături de mătușa Malvina. La intrarea în competiție, Marian a povestit prin ce dramă a trecut în urmă cu ceva timp, când a fost pe aproape să își piardă abilitățile de a cânta la instrument.

Marian a intrat în competiție dornic să își găsescă o soție și este dispus să ofere totul pe tavă pentru o viață fericită.

Cântărețul de muzică populară a avut un accident în urmă cu ceva timp la deget, lucru care i-a afectat capacitatea de a mai cânta. Artistul a fost nevoit să facă mari eforturi pentru a învăța să cânte cu cealaltă mână, pentru a nu pierde tot ce construiese până în acel moment al vieții lui.

Tânărul de 25 de ani din Baia Mare spune despre el că e îndrăzneț, îi place să ajute la nevoie și e sufletist.

"De când sunt mic am crescut cu muzica în casă, iar meseria mea este de profesor de muzic, vioară. (...) Din păcate mi-am rupt un deget, chiar la mâna stângă, cu care trebuia să cânt. A fost foarte greu până am început să cânt la instrument. După cinci șase ani, cântând tot mai mult, dintr-odată am simțit că nu mai am forță, nu mai am putere, nu mai pot să cânt", povestește Marian.

Acesta a căzut într-o depresie din cauza faptului că și-ar putea pierde talentul, însă voința interioară nu l-a lăsat: "M-am ambiționat atât de tare și acum pot să cânt invers".

La o fată se uită prima oară la trăsături, să fie frumoasă și "corpolentă". E pregătit să se căsătorească cu o fată care să fie înțelegătoare. Își dorește acest lucru din cauza meseriei lui care implică multe deplasări, fane, dar vrea să fie o femeie deșteaptă. Își dorește mult să găsească o viitoare soție, mai ales pentru că „e momentul”. Potrivit tradiției, la el în zonă, la vârsta asta e deja bătrân, trebuia să fie însurat. Are totul, casă, mașină, doar mireasa îi lipsește.

Mireasa 2021, sezon 3. Mama Izabelei intervine după neînțelegerile fiicei cu iubitul Blaze. A taxat o mamă... Mireasa 2021, sezon 3. Alin i-a mărturisit doamnei Daniela ce va face în legătură cu logodna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x