Căutare Live

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț, limbaj licențios la adresa Izabelei. A refuzat să-și ceară scuze

Izabela și doamna Victoria de la Mireasa sezon 3 au avut un schimb de replici, iar Ionuț a intervenit. Discuția a escaladat și s-a ajuns la cuvinte grele.

Izabela și doamna Victoria de la Mireasa sezon 3 au avut un schimb de replici, iar Ionuț a intervenit

Antena 1

Izabela a spus că doamna Victoria a întrebat-o punctual dacă vasul lăsat în bucătărie este cel folosit de ea și Blaze la concursul cu păsările.

Mama lui Ionuț a negat, cu toate că Iza a insistat. Văzând acest lucru, Ionuț a intervenit și a contrazis-o pe fată.

Curând, cei doi s-au enervat și iubita lui Blaze a reușit să-i scoată din sărite pe cei doi cu o replică. Tânăra spune că se referea la faptul că Victoria va interveni mereu în viața personală a lui Ionuț, însă băiatul a luat mutual cuvintele ei. ”Să o iei cu tine pe maică-ta în dormitor”, asta a înțeles băiatul.

Citește și: Bianca și Mihai s-au despărțit, a anunțat fosta concurentă

Ionuț, limbaj indecent la adresa Izabelei

După emisiune, Izabela a plâns și a fost consolată de alesul său: ”Ce a zis nu a fost ok deloc. Știi că Ionuț e singurul copil și vrea ce e mai bun pentru el. Am înțeles asta...”, a spus Blaze, iar Izabela l-a întrerupt spunându-i că și mama sa suferă pentru că o vede plâgând.

Ajuns în casa băieților, Ionuț s-a exteriorizat și a folosit un limbaj licențios la adresa Izabelei.

"Ce nesimțită a fost. Îi dau o .... între ochi. Izabela circulă de colo-colo, de parcă e un câine rău în cușcă.”, a spus Ionuț în casa băieților.

După difuzarea materialului, fiul doamnei Victoria a refuzat să-și ceară scuze în fața concurentului.

Citește și: Andreea a încălcat regulamentul. Ce pedeapsă a primit

”E o diferență mare între ce mi-a spus ea mie. Nu i-am zis să meargă în dormitor cu tatăl ei”, a zis Ionuț, făcând referire la remarca Izabelei, care i-a zis că atunci când o să aibă o relație, mama lui se va băga în legătura lui amoroasă.

Chiar dacă Blaze l-a rugat să-și ceară scuze pentru a pune punct conflictului, băiatul a refuzat.

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea a încălcat regulamentul. Ce pedeapsă a primit... Mireasa 2021, sezon 3. Cuplul Adelina și Alin, la un pas de ruptură? Afirmațiile care au îngenuncheat-o pe fată...
Ultimele știri
x