Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Liviu, băiatul la care se gândește Ruxi, a sunat în live. Ce i-a spus fetei

În decursul a câtorva ore, Ruxi a avut parte de două surprize după ce a plâns foarte tare când a auzit faptul că un băiat va fi eliminat în Gala Mireasa de sâmbătă.

În decursul a câtorva ore, Ruxi a avut parte de două surprize

Antena 1

Tânăra spera că se vor face eliminări de fete pentru că-și dorea să petreacă Paștele cu familia și Liviu, băiatul pe care îl îndrăgește.

Cei doi s-au cunoscut în afara casei și, din dorința de a se cunoaște mai bine, au amânat să formeze un cuplu. După aceea, Ruxi a intrat în casa Mireasa, unde a realizat că-i poartă sentimente puternice lui Liviu.

Băiatul i-a trimis flori, însă concurenta nu a realizat că vin din partea lui. Fratele său, Leo, a fost cel care i-a dezvăluit acest lucru în scurta vizită pe care a făcut-o pe terasa casei Mireasa.

Fata s-a bucurat foarte tare și l-a rugat să-i trimită preparate de Paște.

Citește și: Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţii speciale de Paşte! Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa

Liviu a sunat în emisia live

După difuzarea materialului cu Leo și Ruxi, Liviu a sunat în emisia live și a asigurat-o pe fată că se vor regăsi când va ieși din competiție.

”Te rog să nu mai plângi, nu ai de ce. O să ieși cât mai repede și o să ne vedem afară. Și mie îmi este foarte dor de tine. Să nu se înțeleagă greșit că noi am fost împreună. Așa am decis, să ne cunoaștem și să nu intrăm într-o relație doar de dragul de a avea una.

M-a deranjat când am auzit că intră la Mireasa. În momentul ăla nu eram sigur pe ce simt, acum știu. Mireasa ne-a ajutat. Dacă eram afară, poate nici nu vorbeam în momentul de față. Ai grijă, să nu mai plângi.”, a spus Liviu.

Mai multe detalii în materialul video atașat.

Citește și: Marian și Andreea, declarații de iubire în timpul ieșirii câștigate la concurs

Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţii speciale de Paşte! Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa... Mireasa 2021, sezon 3. Valentin i-a adus cadouri Anamariei și i-a făcut o serenadă...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x