Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ana și Bogdan au avut întâlnire. Cum s-au distrat cei doi

Ana și Bogdan au mers împreună la un date, iar aceasta a fost alegerea concurentului. Băiatul a fost extrem de sigur pe alegerea făcută.

Ana și Bogdan au avut întâlnire Galerie
Bogdan și Ana au mers la carting | Antena 1

Cei doi au mers la o pistă de carting. Ana și Bogdan au discutat, s-au distrat și au vorbit liber despre ceea ce își doresc.

Ana și Bogdan au avut întâlnire

Nu au planuri împreună, dar lasă timpul să decidă ceea ce se va întâmpla între ei. Atât Ana cât și Bogdan au în comun pasiunea pentru gătit. Bogdan a afirmat că s-a simțit foarte bine cu Ana la întâlnire și chiar au râs foarte mult.

Concurentul spune cu glas tare că se vede într-o relație cu Ana și că o vrea numai pentru el. Aceasta nu este încă sigură de ceea ce simte Bogdan pentru că aceasta a dorit-o pe Alina în casă ca să formeze un cuplu cu ea.

În emisia live de azi, Simona Gherghe a chemat-o pe Ana alături de Bogdan și i-a felicitat pentru întâlnirea pe care au avut-o. S-au simțit extraordinat împreună, au discutat despre viitor, despre o familie și chiar și copii. Toți cei din casa Mireasa sunt de părere că Ana și Bogdan se potrivesc de minune și sunt făcuți unul pentru celălalt. Bogdan a renunțat la Alina după ce aceasta a spus că renunță la cunoașterea cu el și și-a îndreptat atenția către Ionuț.

Bogdan s-a răzgândit în privința Alinei: ”Nu ne potrivim”

”Nu ne potrivim. Am chemat o atracție fizică, cred că doar atât. Eu m-am săturat să umblu după ea ca un cățeluș.”, a zis Bogdan.

Fetele au susținut cele spuse de băiat, cu toate că Alina părea să creadă că cei din jur l-au influențat pe Bogdan să se retragă.

”Alina e în altă lume. Ești foarte respingătoare, foarte arogantă. Tu nu ești acolo, poate cu altcineva, cu Bogdan nu.”, a spus Maria.

Alina a fost eliminată la doar câteva zile după ce Bogdan a intrat în competiția Mireasa. La acel moment, băiatul nu a vrut să spună cine este fata pentru care a intrat.

Se pare că Alina a fost cea care i-a atras atenția, însă eliminarea ei i-a despărțit. Cu toate acestea, încurajat de ultima lor interacțiune, Bogdan și-a luat inima în dinți și i-a scris un bilet.

”Nu credeam că după doar câteva momente și o îmbrățișare, voi ajunge să mă gândesc atât de mult la tine. Îmi pare nespus de rău că nu am ajuns să te cunosc să te cunosc mai bine și să petrec mai mult timp cu tine.

Sper din tot sufletul că te vei întoarce înapoi în casă. Sper că voi avea ocazia să te cunosc mai bine. Deci nu înțeleg cum doar după câteva clipe petrecute împreună am ajuns să mă gândesc doar la tine. Haide înapoi, te rog”, i-a scris Bogdan.

Mireasa 2021, sezonul 3. Radu este noul concurent din casa Mireasa. Cum l-au primit concurenții... Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela și Adelina s-au certat în pauza publicitară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 7 decembrie 2023. Imagini fierbinți între Sergiu și Madi: Ce tare m-ai tras de păr! Mireasa sezonul 8, 7 decembrie 2023. Imagini fierbinți între Sergiu și Madi: Ce tare m-ai tras de păr! Joi, 07.12.2023, 16:49
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești?
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești? Joi, 07.12.2023, 21:01
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Cine merge la notar să semneze contractul prenupțial

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Cine merge la notar să semneze contractul prenupțial

Cuplurile care doresc să se căsătorească în finala sezonului 8 Mireasa vor merge luni să-și depună actele de căsătorie. Cine vrea să semneze contract prenupțial va merge vineri la notar.

Joi, 07.12.2023, 16:48
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Robert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Robert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei

Sora lui Robert a ținut să vorbească cu fratele său, în urma conflictelor dintre el și Bia cu doamna Anina. În emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023 a existat un schimb dur de replici între băiat și mama lui.

Joi, 07.12.2023, 16:07
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”

Task-ul telefoanelor a adus tensiuni în cuplul Andreea-Bogdan. Cei doi au apărut de mână în emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023, deși s-au certat serios anterior.

Joi, 07.12.2023, 14:58
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Bia și Daria, în mijlocul unui conflict cu Ioana. Cum au răspuns, întrebate care e miza

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Bia și Daria, în mijlocul unui conflict cu Ioana. Cum au răspuns, întrebate care e miza

Conflictul dintre Daria și Bia pe o parte și Ioana pe cealaltă parte a continuat în casa Mireasa. Marius a dorit să-i ia apărarea iubitei sale, însă a ajuns să jignească.

Joi, 07.12.2023, 14:48
Ultimele știri
x