Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Radu este noul concurent din casa Mireasa. Cum l-au primit concurenții

Într-una dintre galele trecute, Radu și Bogdan și-au exprimat dorința de a intra în casa Mireasa. Atunci fetele au votat, iar Bogdan a fost alegerea lor.

După ce Bogdan a intrat în casă, acum a venit rândul lui Radu. Acesta a devenit concurent pe data de 5 mai 2021. Acesta vine tocmai din Londra pentru a-și găsi jumătatea la Londra.

Radu este noul concurent din casa Mireasa

Fetele sunt încă sceptice în ceea ce privește revenirea Alinei în casă, mai ales că ea a oprit procesul de cunoaștere cu Bogdan. În vreme ce Izabela crede că tânăra nu îl place atât de mult pe Bogdan, Andreea l-a adus în discuție pe Radu, băiatul pe care acestea l-au cunoscut în Gala în care au fost rugate să aleagă un băiat care să intre în competiție.

Se pare că Alina a ținut legătura cu el după eliminare, lucru pe care l-a recunoscut în emisia live din data de 26 aprilie 2021.

Ea a afirmat că Radu i-a scris și că în urmă cu doar câteva ore i-a urat ”La mulți ani” prin intermediul camerei. Ba mai mult, de emoții a pronunțat numele lui Bogdan, însă mesajul său era adresat viitorului concurent din casa Mireasa.

Acesta vrea alături de el o femeie puternică și frumoasă. El nu vine cu mama sa în casă, aceasta rămânând în Anglia din cauza job-ului. Este pasionat de bodybuilding și vrea pe viitor să dezvolte o afacere din această pasiune.

A cunoscut multe nume mari din industria showbiz-ului, lucru care l-a ajutat să se dezvolte personal și profesional. Are un băiețel de 2 ani și jumătate și este cea mai mare bucurie a sa.

Își dorește o femeie înțelegătoare și care să-l accepte cu tot ceea ce înseamnă el. Iubește animalele și spune că are o conexiune specială cu ele. Acesta a absolvit un liceu cu profil veterinar, iar slăbiciunea lui sunt caii.

Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina i-a spus tot despre trecutul ei lui Alin. Ce au discutat cei doi la un ultim date... Mireasa 2021, sezonul 3. Ana și Bogdan au avut întâlnire. Cum s-au distrat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x