Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Cum au primit-o concurenții pe Speranța, noua fată din competiție

Pe final de emisiune, concurenții au avut parte de o surpriză. Simona Gherghe a invitat-o pe noua concurentă în casa Mireasa. 

Mireasa 2021, sezonul 4. Cum au primit-o concurenții pe Speranța, noua fată din competiție
Speranța a intrat în casa Mireasa | Antena 1

Speranța a intrat în casa Mireasa. Aceasta a spus că a venit cu gânduri bune și vrea să-și găsească jumătatea în competiție.

Tânăra de 23 de ani a locuit în Italia și adoră pastele. Până în gala de mâine, tânăra va sta în casa băieților. Concurenta a spus din prima că a mai fost la o altă emisiune matrimonială.

Ion, așa cum era de așteptat, a fost pus pe glume, așa că lui i-a revenit sarcina să facă pe gazda și să aibă grijă de cina Speranței.

Tânăra a fost invitată aseara la Mireasa - Capriciile iubirii. "Doamne, cât ești de frumoasă!", i-a spus prezentatoarea emisiunii, Gabriela Cristea.

Și mamele au rămas impresionate de frumusețea fetei. Acestea nu și-au mai putut lua ochii de la ea și au analizat-o din cap până în picioare, iar numele său nu a putut să treacă neobservat.

Speranța a venit din Iași cu gândul de a-și cunoaște perechea la Mireasa. La cei 23 de ani, tânăra a spus despre ea că este o personă ambițioasă, sufletistă, familistă. Aceasta a dezvăluit că își iubește familia foarte mult și că este singură la părinți.

Întrebată de Gabriela Cristea despre jobul său actual, concurenta a oferit un răspuns direct: "Momentan nu mă ocup cu nimic, mi-am dat demisia când am plecat în Istanbul, acolo unde am avut niște treburi de rezolvat."

Mireasa 2021, sezonul 4. Maria a aflat detalii din viața lui Marius. Concurentul a dat cărțile pe față... Mireasa sezonul 4. Cum arată Amalia, noua concurentă. Doamna Lenu a plăcut-o instant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x