Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Gabriela Cristea a anunțat când va începe noul sezon Mireasa Capriciile iubiri

Gabriela Cristea a avut și ea aseară ultima emisiune Mireasa Capriciile iubirii. Prezentatoarea tv i-a avut alături de concurenții din casa Mireasa, pe părinții lor și pe susținători.

Mireasa 2021, sezonul 4. Gabriela Cristea a anunțat când va începe noul sezon Mireasa Capriciile iubiri Galerie
Gabriela Cristea a avut și ea aseară ultima emisiune Mireasa Capriciile iubirii | Antena 1

Aceasta a ținut să le mulțumească tuturor pentru tot ceea ce au trăit împreună și le-a urat ce e mai bun și mai frumos pentru viața din afara competiției. Gabriela sa adus un tort imens pentru concurenți și au băut împreună câte un pahar de șampanie.

Declarațiile Gabrielei Cristea

"Au fost momente extraordinar de frumoase pe care le-am petrecut cu voi, au fost și momente grele și mă bucur că le-am depășit împreună. Până la urmă, așa cu bune și cu rele, viața merge mai departe și trebuie să luam esențialul din ea."

Echipa nu va rămâne la fel în sezonul următor. Ionuț, un membru de bază al echipei, cel care le citea concurenților la Mireasa Capriciile iubirii mesajele de susținători, nu va mai face parte din echipa de producție a emisiunii. Motivul este că el vrea să-și urmeze un vis.

Din ianuarie, de la sfârșitul lui ianuarie, imediat după ce va începe un nou sezon al emisiunii Mireasa, Capriciile iubirii încep și ele.

Duminica aceasta, 19 decembrie 2021, de la 15:30, la Antena 1, concurenţii îndrăgitului reality show matrimonial Mireasa duc bătălia finală în lupta pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro.

Ce s-a întâmplat cu concurenții emisiunii „Mireasa”, sezon 4, de-a lungul timpului

Deși Ana a încercat să-l cunoască inițial pe Marius, s-a reorientat către Alexandru. La început sceptică pentru că în competiție se afla și fosta iubită a concurentului, a decis să-i acorde o șansă și relația lor a evoluat frumos de-a lungul celor aproximativ patru luni de concurs. Cu toate că au fost acuzați constant de faptul că s-au ales pentru că au primit instrucțiuni de afară, cei doi și-au continuat povestea, pe care vor să o încununeze cu o nuntă în finala Mireasa de duminică, 19 decembrie 2021.

Cererea în căsătorie a venit într-o emisie live, Ana rămânând fără cuvinte atunci când Alexandru s-a aşezat în genunchi în faţa ei. Surprinderea ei a fost cu atât mai mare cu cât ei nu erau hotărâți să-și unească destinele în ultima Gală Mireasa a acesui sezon.

Încă din primele gale Mireasa, Ion și Raluca s-au ales reciproc și au decis să-și dea o șansă. Relația lor a fost presărată cu mai multe despărțiri, provocate de aspecte pe care au reușit, în cele din urmă, să le remedieze. Momentul în care concurentul a realizat că Raluca este partenera alături de care vrea să-și întemeieze o familie a fost în ultimele săptămâni, când tânăra a rezistat eroic timp de peste 6 ore în cabina telefonică, doar pentru a petrece o zi cu el, departe de casa Mireasa.

Tot atunci a venit și primul ”Te iubesc” din partea lui Ion, când, cu lacrimi în ochi, el mărturisea că s-a convins de faptul că are lângă el o femeie specială. La scurt timp a și cerut-o în căsătorie în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Pe de altă parte, Petrică și Ela au avut de întâmpinat mai multe cumpene de-a lungul parcursului în competiţie. Lacrimi au curs pe obrajii fetei când a aflat că, deși încerca să o cunoască, fiul doamnei Ioana era atras de o altă concurentă de la Mireasa. Însă au depășit momentul și curând au ajuns să fie unul dintre cele mai solide cupluri din casă.

Mireasa 2021, sezonul 4. Cum s-a pozat Victor cu doar o zi înainte de marea finală. Prietenii au reacționat imediat... Finala Mireasa sezonul 4. Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe într-o zi atât de importantă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x