Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ionuț a avut o discuție cu Adelina. Au fost sinceri unul cu celălalt

Aseară, la Mireasa Capriciile iubirii, Ionuț a avut șansa să se vadă cu Adelina. Acesta i-a spus că după ce fata a plecat din casă și-a dat seama ce simte cu adevărat pentru ea.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ionuț a avut o discuție cu Adelina. Au fost sinceri unul cu celălalt Galerie
Ionuț a vrut să se asigure că Adelina vrea să reintre în casă | Antena 1

Adelina a fost mulțumită de ceea ce aude. Acesta a spus că s-a uitat pe AntenaPLAY, dar că la petrecere Ionuț nu a dat atenție celorlalte fete, lucru care i-a dat și ei de gândit.

Ionuț a avut o discuție cu Adelina

Adelina a spus că greșeala a fost că el nu a reușit să se apropie de ea din cauza celorlalți oameni din competiție.

Ionuț a primit o scrisoare în care fanii i-au spus că trebuie să o ceară pe Adelina în casă. Acesta a mers la cameră și a declarat că o vrea din nou în competiție ca să le arate tuturor cât de puternici și potriviți sunt împreună.

Un alt detaliu care le-a atras atenția tuturor este faptul că Adelina s-a vopsit, iar acum este blondă. Concurenta arată foarte bine, lucru remarcat și de mame.

Ionuț a vrut să se asigure că Adelina vrea să reintre în casă. Concurenta i-a spus că dacă i se oferă ocazia, ea va face acest lucru. Cu toate acestea, Ionuț este în cursa de eliminare de sâmbătă și sunt șanse ca el să iasă din competiție, iar Adelina să reintre.

Cine e Ionuț Iacob și cu ce se ocupă

După ce au discutat cu Ionuț pe WhatsApp, fetele au avut ocazia să-l întâlnească în ediția live din 29 septembrie 2021.

Acesta a făcut cunoștință cu fiecare și a ezitat să spună care fete i-au atras atenția. Cu doar câteva ore înainte, spune că are o preferată și că aceasta nu se află într-o relație.

”Prefer să cunosc toate fetele și după să-mi dau cu părerea. Oricum, sper să ne înțelegem destul de bine”, a zis Ionuț, la scurt timp după ce a intrat în casa Mireasa sezon 4.

Ionuț a povestit, în materialul de prezentare, că a avut câteva relații serioase, care s-au încheiat din cauza greșelilor sale.

”Am avut trei relații în total, de scurtă durată. Toate s-au terminat foarte brusc, eu am fost capul răutăților. Am venit la această emisiune pentru o experiență și pentru a-mi găsi pe cineva. Fata ideală ar trebui să fie frumoasă, mi-aș dori să fie brunetă, ochi negri, corp de zână. Îmi doresc să fie o fată sinceră, care să-mi respecte toate deciziile.”, a spus Ionuț în materialul de prezentare.

Și, chiar dacă în material a spus că preferă fetele brunete, a încadrat-o și pe Adelina în această categorie.

Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, o nouă ceartă cu Alina: "Tu ai vrut să pici bine"... Mireasa 2021, sezonul 4. Concurenții din casa Mireasa au avut un joc. Cine a câștigat "scaunele muzicale"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x