Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. De ce Cosmin s-a despărțit brusc de Alexandra și ce se întâmplă cu familiile lor

Cosmin și Alexandra de la Mireasa s-au despărțit la petrecerea de sâmbătă. Decizia a venit din partea băiatului, care nu i-a oferit un motiv concret. Ulterior ei s-au împăcat.

cosmin si alexandra de la mireasa stau pe canapea Galerie
Cosmin și Alexandra de la Mireasa s-au despărțit la petrecerea de sâmbătă. Decizia a venit din partea băiatului, care nu i-a oferit un motiv concret. Ulterior ei s-au împăcat. | Antena 1

Cosmin și Alexandra de la Mireasa sezon 5 au discutat despre motivul care a dus la despărțirea lor. Cei doi se aflau în pat, acolo unde fata se refăcea după momentele tulburi de la party.

De ce s-au despărțit Cosmin și Alexandra de la Mireasa sezon 5

”Dacă nu-ți place felul meu de a fi, ai observat cum sunt... Mă băgam și cu tine în seamă când aveai relație. Acum serios!”, a zis Alexandra. Atunci Cosmin a afirmat că i-au rămas niște lucruri în minte.

”Dacă asta ești tu, nu vreau relația asta. Când nu eram aici, vorbeai cu Aron, acum de ce nu vorbești? Înseamnă că în prezența mea ești ok, când nu sunt o să-mi pun semne de întrebare”, a mai spus Cosmin.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Acuzații dure la adresa Giovanei. Ce informații au sosit pe adresa redacției

Alexandra, confuză în privința scrisorii primite de la părinți

”Mama nu a zis că nu e de acord cu relația, doar că săptămâna suntem ok și sâmbătă ne certăm. În scrisoare scrie clar să fiu mai calculată.”, a zis Alexandra, iar Simona Gherghe a contrazis-o.

În scrisoare, părinții spuneau că nu este potrivit pentru o relație de lungă durată și o rugau să-și deschidă ochii. Aceștia mai subliniau faptul băiatul s-a întors schimbat în casa Mireasa.

Ce s-a întâmplat între familia Alexandrei și cea a lui Cosmin

”Familiile nu și-au spus nimic. Problema a pornit când în mediul online au început să apară zvonuri că Cosmin și Robertina au avut contact cu exteriorul și au avut acces la telefon. (...) Mama Alexandrei crede că schimbarea lui Cosmin vine după ce a primit informații când era în izolare.”, a zis doamna Alexandra, mătușa lui Cosmin.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana și Leo, schimb dur de replici. Băiatul a luat atitudine

”Ultima dată am vorbit ieri sau alalteri cu mama Alexandrei. A fost o discuție normală, i-am trimis eu un mesaj pe whatsapp că un apropiat al lor spunea că Cosmin a avut contact cu exteriorul și mi-a închis convorbirea într-un mod mai rece. Singura lor greșeală e că nu spun lucrurile între ei cu subiect și predicat.”, a afirmat mătușa lui Cosmin.

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Alexandrei a intervenit după ce a văzut faptele ei de la petrecere... Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana și Leo, schimb dur de replici. Băiatul a luat atitudine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x