Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Elena și Aron, noi explicații după ce au pus punct cunoașterii. Tatăl băiatului a trimis un mesaj

Elena și Aron au decis să pună punct cunoașterii cu toate că se declarau aproape îndrăgostiți. Concurentul de la Mireasa sezon 5 e susținut de familia în legătura cu decizia luată.

”Eu una când am văzut jurământul care se pune la Biserică, eu nu simt să fac așa ceva. Tu când juri, e o energie pe care o depui acolo...”, a argumentat Elena după ce a zis că nu ar vrea să se cunune religios.

Aron i-a explicat că e vorba despre o alegere a partenerilor, nu trebuie să ia literalmente cele spuse în lăcaș. ”Eu vreau ceva noi, un exemplu pentru alte femei, să fie o cale comună”, a mai adăugat Elena.

”Ești 100% sigură că nu vrei asta? Pentru mine e foarte important. Eu nu concep să nu trec prin cununia religioasă. În cazul ăsta, nu putem continua ce avem între noi. Eu îți mulțumesc pentru toate clipele și îți urez succes”, a replicat concurentul.

Mai târziu, Elena a plâns pentru că era ”super tristă pentru că s-a terminat.” Puțin mai devreme, Aron a fost înconjurat de doamna Elena și băieți, care l-au încurajat.

Tatăl lui Aron i-a trimis băiatului un mesaj

La emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars, Aron a explicat că nu poate trece peste faptul că Elena nu este de acord cu jurământul care se face în cadrul cununiei religioase.

El a adăugat că nu știe ce cale de mijloc ar exista, iar mesajul primit de la tatăl său l-a făcut să nu se mai gândească la o posibilă împăcare cu Elena.

”Ca și om creștin, îi respect alegerile în viață ale Elenei și este dreptul ei să aibă propria opinie. Însă familia lui se supune legilor creștine și este important să respecte ceea ce spune Biblia și îi dă dreptate lui Aron în decizie. Familia lor funcționează după legile creștine”, a fost mesajul primit de Aron de la tatăl său, care este preot.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Cine este și cum arată Manu, noul concurent... Mireasa 2022, sezon 5. Primele reacții ale fetelor după intrarea lui Manu. Ce concurentă pare încântată de el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x