Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Sabrinei a sunat și a avut un mesaj pentru Perneș. Ce cuvinte frumoase a spus despre iubitul fiicei

Mama Sabrinei a sunat în ediția live din 7 martie 2022 și a încurajat-o pe fiica sa să-și deschidă inima. Ea a adăugat că are o părere foarte bună despre Perneș de la Mireasa sezon 5.

pernes si sabrina la mireasa sezon 5 Galerie
Mama Sabrinei a sunat în ediția live din 7 martie 2022 și a încurajat-o pe fiica sa să-și deschidă inima. Ea a adăugat că are o părere foarte bună despre Perneș de la Mireasa sezon 5. | Antena 1

Mama Sabrinei, doamna Maria, i-a mulțumit lui Perneș pentru că are grijă de fiica ei și a încurajat-o pe tânără să lase trecutul în urmă.

Ce a spus mama Sabrinei despre Perneș și evoluția fetei în emisiune

”Mă uit la televizor și îmi văd fetița mea frumoasă, mofturoasă. Nu plânge, draga mea. Nu am timpul necesar la cât de multe am să îți spun. Trecem peste tot, te-am ascultat cu atenție, trecutul e trecut, nu ai pierdut nimic. Și dacă ai pierdut ceva, ai pierdut un nimic. Un nimic care ne-a manipulat pe mine și pe tine.

Mi-ai spus, ”mami merg la Mireasa și Dumnezeu îți va trimite un băiat potrivit pentru tine”. Uite pe cine ți-a trimis, ai încredere în Perneș. Îl văd ca pe băiatul meu, nu ca pe un ginere. Dacă aș putea să intru, i-aș lua acasă pe amândoi. Nu vreau să-mi cert fetița, a început petrecerea și a avut un final tragic.

Eu sunt bine acasă, pisica e bine. (...) Fii mai asumată, deschide sufletul ăla și lasă-l pe Perneș să intre în inima ta. Cu ajutorul lui Dumnezeu, treci peste tot. Instinctul meu e mamă e că îi văd împreună pentru totdeauna. S-a terminat cu monstrul, ne-a terminat și pe mine și pe ea. Singura prietenă îți este mami și Perneș.”, a zis doamna Maria, mama Sabrinei.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos.

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Larisa, la cuțite din cauza Bellei: Zici că ești bărbat, urangutan... Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin este descalificat. Ce s-a întâmplat în pauza de publicitate între el și Aron...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x