Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Juliana s-a filmat într-o ipostază romantică alături de noul iubit. Cum arată bărbatul care a cucerit-o

Juliana Cassie și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat tare chipeș după ce a fost eliminată din competiția Mireasa. Iată în ce ipostază romantică s-a lăsat filmată alături de noul iubit.

Colaj cu Juliana la Mireasa Galerie
Juliana Cassie și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat tare chipeș după ce a fost eliminată din competiția Mireasa. | Antena 1

Juliana Cassie a cucerit publicul cu prima apariție în sezonul 5 al emisiunii Mireasa. Tânăra a intrat în casa show-ului matrimonial pentru a-și căuta sufletul pereche, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Tânăra a cunoscut băieții și a avut parte de întâlniri cu unii dintre ei, însă nu s-a simțit atrasă de nimeni. După câteva saptămâni în casa Mireasa, fosta concurentă a dezvăluit că nu ar regreta dacă părăsește competiția, lucru care s-a întâmplat în Gala din 5 martie 2022.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Juliana a vrut să iasă din platou. Ce s-a întâmplat cu ea și de ce a avut nevoie de ajutorul medicilor

Juliana Cassie a plecat din emisiune cu lacrimi în ochi, dar încântată de experiența unică prin care a trecut. La aproape o lună de la ieșirea din casa Mireasa, superba brunetă a surprins pe toată lumea cu un videoclip romantic alături de noul iubit.

Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe Juliana Cassie, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa

Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa și-a găsit sufletul pereche la scurt timp de la eliminarea din competiție. De curând, Juliana Cassie a decis să își facă relația oficială și a publicat un videoclip cu noul său partener pe TikTok.

Tânăra s-a filmat în timp ce se sărută pasional cu noul său iubit. Un lucru este evident, bărbatul brunet și chipeș a cucerit-o pe superba asiatică. De asemenea, Juliana Cassie pare mai îndrăgostită ca niciodată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul a strâns mai bine de 8 mii de like-uri și o mulțime de comentarii din partea susținătorilor săi.

„Mireasa te-a ajutat să îți dai seama pe cine vrei și ce vrei cu adevărat?” sau ”wow”, au fost doar câteva dintre comentariile și curiozitățile oamenilor din mediul online, care nu s-au putut abține din a-și spune părerea.

Ce a spus Juliana Cassie după eliminarea din casa Mireasa

Cu părere de rău, Juliana Cassie a părăsit competiția la doar o lună de când a intrat în casa Mireasa. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce Simona Gherghe a anunțat ce fată este eliminată.

„O să vă urmăresc. Vă mulțumesc din suflet. Eu încerc să nu mai plâng.”, le-a spus Juliana Cassie concurenților Mireasa.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-a acomodat Juliana și cum au întâmpinat-o băieții. Pe cine a ales pentru o întâlnire

„Ultimul sentiment pe care l-am avut a fost de mulțumire pentru toți din casa Mireasa, mai ales pentru fete și mame. Odată cu această experiență mi-am dat seama că trebuie să lucrez mult mai mult la încrederea în mine. Cred că băieții care m-au nominalizat au vrut să-mi facă un bine, motiv pentru care le mulțumesc. Vreau să-i mulțumesc lui Andrei pentru că m-a înțeles și pentru că a fost lângă mine.

A fost o experiență foarte intensă și cred că o să însemne ceva de acum. Sper ca fiecare să ajungă în locul potrivit și să fie fericiți.”, a mai spus Juliana Cassie cu tristețe în glas, dar încrezătoare în forțele proprii.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce imagini a publicat Alexandra, la scurt timp după ce ea și Cosmin au părăsit competiția... Mireasa 2021, sezon 4. Victor răspunde printr-un videoclip dacă mai este sau nu împreună cu Andrada. Imaginile așteptate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x