Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 25 octombrie 2024. Isabelle și Alexia, scandal de proporții în platou! Simona Gherghe, nevoită să intervină

Cearta iscată ieri între Isabelle și Alexia a continuat și azi, în ediția din 25 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Galerie
Descoperă ce replici și-au aruncat cele două în ediția din 25 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Au ieșit din nou scântei între Alexia și Isabelle, în ediția din 25 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10. Concurentele și-au aruncat replici atât de dure încât Simona Gherghe a fost nevoită să intervină și să mai tempereze puțin pornirile nervoase ale celor două concurente.

Cearta dintre Isabelle și Alexia a continuat cu replici acide și jigniri! Simona Gherghe a intervenit în ediția din 25 octombrie octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Ieri, Alexia și Isabelle s-au acuzat reciproc de prefăcătorie și nu s-au ferit să își arunce cuvinte grele. Scandalul lor a continuat și azi, când s-a ajuns la replici dure. Simona Gherghe a făcut ochii mari și a fost nevoită să intervină și să mai tempereze puțin situația înainte ca aceasta să scape complet de sub control.

Citește și: Mireasa sezon 10. Ionela și Robert au purtat o discuție despre un subiect important. Ce l-a anunțat tânăra

„Voi erați prietene bune, măi fetelor”, a zis Simona Gherghe, încercând să înțeleagă ce se întâmple între cele două.

Isabelle a acuzat-o pe Alexia că e prefăcută și că o copiază, iar aceasta s-a apărat și a spus că Isabelle o copiază, de fapt.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 24 octombrie 2024. Alexia a dat cărțile pe față despre ceea ce simte pentru Alexandru. Ce a urmat

Cele două și-au aruncat replici acide și jigniri, fără să țină cont de faptul că sunt în direct, în ediția din 25 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

„Ești penibilă”, „Minți mult”, „Lasă tonul și astea”, „Nu e cazul de atâta intelect”, „Ești penibilă”, „Vorbește că te ascult eu mai târziu, știi când? După Capricii, că acum nu am chef”, iată doar o parte din multe replici acide pe care și le-au aruncat cele două.

Urmărește clipul video din ediția din 25 octombrie octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 ca să afli detalii.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10. Tatăl lui Sorin a făcut scandal la telefon. I-a spus că nu îl mai primește acasă dacă nu renunță la Si... Mireasa sezon 10, 25 octombrie 2024. Stelian, la cuțite cu Robert! Cei doi s-au jignit și nu au mai ținut cont că sunt v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii Joi, 24.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x