Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 7 august 2024. Stelian a ieșit la date cu Andrada. Cum a reacționat Ramona când a privit imaginile

În ediția din 7 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 am putut vedea ce s-a întâmplat la întâlnirea lui Stelian cu Andrada.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat între Stelian și Andrada la întâlnirea avută la Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Stelian a avut ocazia să iasă la un date un Andrada, după ce aceasta s-a așezat în spatele lui, la task-ul alinierii, aceasta arătându-și astfel interesul pentru concurent. Descoperă în rândurile de mai jos cum s-au descurcat cei doi la întâlnire, dar și ce reacții a avut Ramona atunci când a văzut imaginile, la Mireasa sezonul 10, ediția din 7 august 2024.

Stelian a ieșit la date cu Andrada. Cum a reacționat Ramona când a privit imaginile difuzate la Mireasa sezonul 10, ediția din 7 august 2024

După prima săptămână petrecută în casa Mireasa, concurentele au primit sarcina de-a se alionia în spatele băieților pe care îi simpatizează. În spatele lui Stelian s-au așezat Ionela și Andrada, iar în spatele lui Alexandru s-au așezat Casandra și Daiana. Mihai a fost ales de Ana și de Ramona, iar Bogdan a fost ales de Raluca și de Tess.

Citește și: Mireasa sezon 10, 7 august 2024. Cine este Ramona și care este adevărata ei poveste de viață. Ce s-a aflat despre trecutul ei

În ediția din 7 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, Stelian a ieșit la date cu Andrada și acesta a fost un bun prilej pentru ca cei doi să se cunoască mai bine.

Ramona a privit imaginile și camerele de filmat au surprins ce reacții a avut aceasta, atunci când l-a văzut pe băiatul pe care îl place, la date cu Andrada.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 7 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 ca să vezi toate detaliile.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa sezon 10, 7 august 2024. Ana a mers să ia cina alături de băieți! Ce gest neașteptat a făcut Mihai... Mireasa sezon 10. Stelian și Ramona, filmați când fac confesiuni! Concurenta a vrut să știe totul despre date-ul lui cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x