Antena Căutare

Mireasa sezon 10. Decizia neașteptată pe care Alexandru și Daiana au luat-o legată de cunoașterea lor, în urma discuțiilor de ieri

După discuțiile de ieri din live, Alexandru și Daiana au luat o decizie radicală cu privire la cunoașterea lor.

Galerie
Ieri în live, Daiana a plâns după ce a văzut materialul cu discuția mamelor din casa Mireasa, în care doamana Ioana sublinia un aspect important la conexiunea dintre ea și Alexandru. | A1

Ieri în live, Daiana a plâns după ce a văzut materialul cu discuția mamelor din casa Mireasa, în care doamana Ioana sublinia un aspect important la conexiunea dintre ea și Alexandru.

Alexandru a luat-o o decizie în privința Daianei

Daiana a mărturisit în live că apreciază foarte tare faptul că doamna Ioana i-a deschis ochii în privința lui Alexandru. Doamna Ioana spunea că Alexandru s-ar putea să nu vadă cât de implicată e Daiana în cunoașterea lor și că ar putea să o țină pe Daiana blocată dacă nu va lua în curând o decizie sinceră legată de viitorul lor.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Daiana a plâns în live. Care a fost motivul pentru care a izbucnit în lacrimi

În casa băieților, Mihai în întreba pe Alexandru de ce nu e pregătit să înceapă o relație. Alexandru spunea că nu e sigur că vrea acum o relație.

Deși nu e pregătit să înceapă o relație, Alexandru a spus că Daiana este o fată minunată, este înțelegătoare. Băieții i-au spus că ei chiar au desemnat-o ca fiind cea mai pregătită fată din casă pentru o relație serioasă.

Mihai i-a mai spus lui Alexandru că din exterior el și Daiana par foarte compatibili și se vede că se potrivesc foarte bine.

“Are foarte multe lucruri care îmi plac”, a mai spus Alexandru.

“Daiana e o femeie foarte bună, foarte complete și care nu e atât de complexă precum altele”, a mai adăugat Stelian.

Toți băieții au lăudat-o penntru că e cerebrală și este și o femeie cu simțul umorului. Mihai l-a mai întrebat pe Alex ce ar simți dacă Daiana s-ar răci de el, iar Alexandru a spus că nu i-ar plăcea să se întâmple acest lucru.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Mihai a primit o scrisoare care l-a pus pe gânduri și i-a adus lacrimi. Ce s-a întâmplat

La Mireasa – Capriciile iubirii, Alexandru a recunoscut că nu e sigur pe sentimentele lui față de Daiana.

“Prea mule întrebări, din punctul meu de vedere, și prea multe lucruri trebuiau explicate. Eu am vrut să iau un pic de timp ca să mă gândesc. Între timp tot apăreau materiale…”, a spus Alexandru, care părea dezorientat.

Doamna Gabriela și invitații îi spuneau lui Alexandru că el a venit la Mireasa din dorința de a-și găsi jumătatea, dar cu toate acestea el pare indecis atunci când vine vorba de cunoașterea lui Daiana.

Alexandru a menționat în materialul cu băieții că are niște probleme despre care nimeni nu știe, dar Paula Chirilă l-a întrebat de ce nu s-a deschis în fața Daianei, să îi mărturisească ce se întâmplă în viața lui.

Alexandru a spus că a început să se gândească mai mult la problemele lui atunci când a venit vorba despre căsătorie. Doamna Gabriela l-a încurajat pe Alexandru să își descarce sufletul și să îi spună viitoarei sale partenere despre problemele lui pentru a putea să clădească împreună ceva și pentru a găsi împreună soluții la probleme.

Daiana a spus că ea nu mai are multe lucruri de spus, de vreme ce Alexandru a decis deja că vrea ca ei să întrerupă cunoașterea.

“Îi ofer timpul și spațiul necesar să-și dea seama de ceea ce vrea el. Am vorbit destul până acum”, a mai adăugat Daiana.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Ionela, în lacrimi, după criticile pe care i le-au adus ieri fetele. Ce s-a întâmplat

Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Ionela, în lacrimi, după criticile pe care i le-au adus ieri fetele. Ce s-a întâmpla... Mireasa sezonul 10, 29 august 2024. Ana și Mihai, discuție tranșantă despre viitorul lor. Cum a reacționat Mihai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x