Antena Căutare

Mireasa sezon 10,26 august 2024.Reacția Ramonei și a lui Stelian după ce au aflat părerile mamelor lor despre apropierea dintre ei

Stelian și Ramona au fost întrebați dacă formează un cuplu, de vreme ce regulile emisiunii spun că atunci când doi concurenți se sărută înseamnă că formează un cuplu.

Galerie
Stelian și Ramona au fost întrebați dacă formează un cuplu, de vreme ce regulile emisiunii spun că atunci când doi concurenți se sărută înseamnă că formează un cuplu. | A1

Simona le-a cerut explicații în legătură cu comportamentul lor care păreau să formeze un cuplu.

Ramona și Stelian au fost întrebați dacă formează un cuplu

Stelian a avut parte de un apel telefonic de la mama lui vineri și la fel a fost și în cazul Ramonei.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Cum au fost surprinși Mihai și Hatice după zvonurile că au divorțat. Imaginea care spune adevărul

Mama Ramonei i-a spus că trebuie să îi vorbească lui Stelian despre faptul că are o fetiță, pe Rebeca, pentru că oamenii din afara casei o judecă. De asemenea, mama Ramonei a mai sfătuit-o să fie mai precaută și să încerce să îl cunoască mai mult pe Stelian și să nu se arunce cu capul înainte.

Mama lui Stelian, de asemenea, și-a sfătuit fiul să fie mai atent la Ramona și să nu se grăbească să înceapă o relație

„Ce-ai făcut până acum nu m-a făcut decât să las capul în jos și să mă rușinez. (...) Ai intrat în ceva care nouă nu e place. (...) Nu pare a fi un om decent pentru tine”, a transmis mama lui Stelian.

Se pare că mama lui Stelian nu poate accepta faptul că Ramona are deja un copil și l-a sfătuit pe fiul ei să aleagă să înceapă o relație cu o altă fată din casă.

Citește și: Mireasa sezonul 10. Ce a putut să îi ceară Robert lui Stelian, într-o discuție privată. Planul lor are legătură cu Tess

„Tu ai simțit să o săruți pe ea, dar nu ai simțit să ți-o asumi”, i-a zis Simona lui Stelian.

Stelian și Ramona au vorbit în timpul petrecerii de sâmbătă despre convorbirile telefonice cu mamele lor.

Stelian i-a spus Ramonei că el consideră că a greșit când a slăbit principiile lui de viață cu care a intrat în casa Mireasa.

El i-a spus că i-a acordat a doua șansă Ramonei după ieșirea neașteptată pe care a avut-o și în funcție de acțiunile ei va lua o decizie cu privire la felul în care va continua interacțiunea dintre ei.

Chiar dacă a trecut o lună și chiar dacă s-au sărutat, cei doi concurenți consideră că s-au grăbit și că în prezent sunt încă într-o cunoaștere.

„N-a decurs așa cum mă așteptam să decurgă”, a zis Stelian despre convorbirea cu mama lui.

Ramona a spus că încă îi e greu să vorbească cu Stelian despre Rebeca și nu simte să vorbească despre fiica ei cu nimeni.

"O să iau în considerare anumite sfaturi pe care mi le-a dat mama mea și o să încerc să vorbesc cu el despre Rebeca", a mai spus Ramona în live.

Atunci când Ramona a fost întrebată dacă se vede într-o relație îndelungată cu Stelian, ea a zis că totul ține de el și pe ea nu o interesează ce zice lumea.

De partea celalaltă, Stelian a spus că mai are nevoie de dovezi din partea Ramonei ca să fie sigur că ei doi s-ar potrivi ca și cuplu.

Cei doi concurenți au spus că sunt în continuare într-o cunoaștere.

Citește și: Mireasa sezon 10, 23 august 2024. Mirela Vaida, veste importantă pentru concurenți și telespectatori. Ce mesaj a transmis

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Gabriel și Alexandru, ceartă la cuțite. Care a fost motivul disputei dintre cei doi co... Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Tess și Robert formează un cuplu! Ei sunt cel de-al doilea cuplu al sezonului 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x