Antena Căutare

Mireasa, sezon 4. Ion și Raluca Șaulescu, apariție inedită la un eveniment. Imaginea care a stârnit o mulțime de reacții

Raluca și Ion Șaulescu s-u fostografiat într-o ipostază elegantă, la un eveniment. Fostul concurent Mireasa a ținut să posteze imaginea și să transmită un mesaj cu subînțeles în dreptul fotografiei.

Colaj cu Raluca și Ion Șaulescu Galerie
Ion și Raluca Șaulescu, foștii concurenți ai sezonului 4 Mireasa, apariție încântăroare la un eveniment | Antena 1

Raluca Șaulescu a strălucit la brațul soțului său. Cei doi au participat de curând la un eveniment, la care s-au asortat: ea s-a afișat într-o rochie scurtă roșie, el purtând un sacou de aceeași culoare.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Din ce câștigă bani Raluca și Ion Șaulescu, pe lângă job-urile de zi cu zi. Ce fac împreună în mediul online

Ion și Raluca Șaulescu, foștii concurenți ai sezonului 4 Mireasa, apariție încântăroare la un eveniment

Fostul concurent Mireasa a dat de înțeles că au o căsnicie care merge foarte bine: „Vrajă sau nu, încă ține si-mi convine”, a scris Ion Șaulescu în dreptul fotografiei în care apare alături de soția lui.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Raluca și Ion Șaulescu, mai fericiți ca niciodată după aproape doi ani de relație. Cum i-a schimbat căsătoria

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Susținătorii s-au declarat încântați să-i vadă împreună într-o asemenea ipostază:

„Ce ma bucur ca sunteți tot împreună!! Felicitări!!”, „Frumoșii mei... să țină o viață că sunteți superbi împreună...”, „Cât de frumoși sunteți împreună!”, „Minunați! Vă doresc iubire veșnică”, sunt câteva dintre comentariile pe care Ion și Raluca Șaulescu le-au primit în dreptul fotografiei de la eveniment.

Cum a cerut-o Ion în căsătorie pe Raluca la Mireasa

Ion și Raluca Șaulescu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale sezonului 4 Mireasa. Cei doi s-au căsătorit în cadrul show-ului matrimonial și în prezent sunt soț și soție. Raluca a avut parte de o cerere în căsătorie de-a dreptul inedită.

Ion de la Mireasa sezon 4 a cerut-o în căsătorie pe Raluca în cadrul emisiunii Extra Night Show de la Antena Stars.

După ce a fost difuzat un material cu parcursul relației lor, Paula Chirilă a spus că se întâmplă multe lucruri în jurul lor, făcând referire la logodnele de la Mireasa. Atunci, Ion s-a ridicat și, puțin încurcat de cutia inelului, care se agățase de sacou, s-a pus în genunchi.

”Păi dacă în jurul nostru se întâmplă lucruri, ar trebui să se întâmple și pentru noi. Stai că nu mai iese (n.r. cutia cu inelul)”, a spus Ion și s-a așezat în genunchi în fața Ralucăi.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, mesajul emoționant pe care i l-a transmis Ralucăi Șaulescu de ziua ei. Ce poză frumoasă a postat

”Vai, nu cred. Da, vreau să fiu soția ta.”, a zis Raluca. Tânăra nu se aștepta să fie cerută în căsătorie și cu atât mai puțin în emisiunea live de la Antena Stars. ”Vai, nu cred. Mamă, deci nu-mi vine să cred. Ce mi-ai făcut?! Ce mi-ai făcut?!”, a mai adăugat ea.

Ion: ”M-am asigurat că vei petrece pe bune următorii 45 de ani lângă mine.” Însă Raluca era atât de emoționată încât a rămas fără cuvinte: ”Nu pot să vorbesc, trebuie să mă înțelegi. Te iubesc. Aoleu, aoleu.”

Ion și Raluca au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, în Finala Sezonului 4 Mireasa. Cei doi s-au aflat pe locul 3 în clasamentul publicului, câștigătorii acelui sezon fiind Ella și Petrică.

Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Maria și Antonio au dormit împreună. Cum s-au bucurat de premiu... Mireasa sezon 7. Cum a reacționat Mihai când a aflat ce fel de elevă era Hatice. Tânăra a povestit cum și-a bătut o cole...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x