Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 1 decembrie 2022. Gabriela, Valentin și doamna Flori, momente tensionate. Ce gest a deranjat-o pe fată

Discuțiile dintre Valentin și Gabriela, după gesturile de apropiere cu Viorel, au continuat, iar în emisia live de Mireasa de pe 1 decembrie cei doi au apărut, din nou, fără să se țină de mână. 

Colaj cu Gabriela, Valentin și doamna Flori Galerie
Gabriela, Valentin și doamna Flori, momente tensionate | Antena 1

În una dintre pauzele publicitare din emisia live de Mireasa de pe 30 noiembrie, Gabriela, Valentin și doamna Flori au avut o discuție tensionată. Mama și fiul i-au reproșat fetei că a spus că regretă gesturile de apropiere față de un alt bărbat doar să-i facă pe plac lui Valentin.

„Tu spui că-ți pare rău, dar faci aceeași greșeală”, a spus Valentin. „Ea spune doar de gura mea că-i pare rău”

Ulterior, Valentin a lăsat-o pe Gabriela pe canapea, iar mama sa l-a urmat. Băiatul i-a reproșat logodnicei că mama sa a mers la el, iar ea nu l-a urmat.

Gabriela și Valentin, momente tensionate în casa Mireasa

În emisia live de pe 1 decembrie 2022 Gabriela a fost întrebată de ce nu a mers să vorbească cu doamna Flori. „Doamna Flori a intrat în casă pentru Valentin, nu pentru Gabriela și Valentin. N-am cu să fiu bine”, a spus Gabriela.

„Nu știu dacă sunt pe picior de război. Dar eu cred că ea spune că îi pare rău doar de gura mea”, a spus Valentin.

„Mi-ai zis de ce nu vorbești cu mama? Pentru că simt să vorbesc cu tine, nu cu mama ta”, a spus Gabriela.

Făcând referire la momentul în care mama lui Valentin a mers după fiul ei în bucătărie, Gabriela a spus:

„După ce tu și mama ta ați aruncat cu săgeți în mine, cum puteam să simt să vin după tine?”

„Pentru mine e foarte rău ce se întâmplă.”, a spus Valentin.

Citește și: Mireasa sezon 6, 30 noiembrie 2022. Valentin a declarat că este dezamăgit de Gabriela. Paul a vorbit despre un alt gest al fetei

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. (exceptând perioada 28 noiembrie- 1 decembrie 2022, când show-ul se vede doar de la 14:00 la 16:00)

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

PE ACEEAȘI TEMĂMireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul. Care a fost motivul

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", a spus Simona Gherghe la începutul sezonului 6.

Marea finală a sezonului 6 se va desfășura pe data de 23 decembrie 2022.

Mireasa, sezon 6. Raluca a izbucnit în lacrimi: „Plâng de nervi”. Care a fost motivul reacției neașteptate... Mireasa sezon 6, 1 decembrie 2022. George a suprins-o pe Adina cu un buchet imens de trandafiri. Cum a reacționat fata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x