Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ce părere are Sebaidin despre ieșirile nervoase ale Adei. A spus clar ce îl deranjează

Deși a intrat de câteva zile în casa Mireasa, Ada a avut deja două conflicte. S-a certat cu doamna Gica, despre care spune că i-a aruncat anumite priviri după ce l-a ales pe Sebaidin, în detrimentul fiului ei, George. La puțin timp, noua concurentă s-a contrat și cu Alex.

colaj de imagini cu ada, sebaidin, doamna dorina si alex de la mireasa sezon 6 Galerie
Deși a intrat de câteva zile în casa Mireasa, Ada a avut deja două conflicte. S-a certat cu doamna Gica, despre care spune că i-a aruncat anumite priviri după ce l-a ales pe Sebaidin, în detrimentul fiului ei, George. La puțin timp, noua concurentă s-a contrat și cu Alex. | Antena 1

În urma conflictului cu doamna Gica, care a și fost difuzat în emisia din 11 octombrie 2022, Alex a spus că Ada a greșit emisiunea. Asta a deranjat-o și și-a exprimat nemulțumirea în pauza de publicitate, pe un ton ridicat.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Reacția lui Andrei când Inga a spus că vrea să-l vadă cum luptă pentru ea

Ce părere are Sebaidin despre reacțiile Adei

În emisia Mireasa Capriciile Iubirii din 11 octombrie 2022, Ada și Alex au explicat ce s-a întâmplat între ei și cum s-a ajuns la a ridica tonul.

”Nu am vrut să aud părerea lui Alex. Cred că în live trebuie să ne ascultăm toți pe toți.”, a spus Ada, care a subliniat că Alex nu a fost preferatul ei.

Ada nu consideră că a greșit, dar Alex a simțit nevoia să își ceară scuze: ”Vreau să-mi cer scuze pentru cum am vorbit. A fost strict părerea mea și îmi cer scuze.”

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Paul și Roxana s-au despărțit în pauza de publicitate

Deși a afirmat că e calmă, Ada spune că poate fi și mama conflictelor. Sebaidin nu este încântat de felul în care tânăra a abordat situațiile: ”E normal să-și exprime punctul de vedere. Într-adevăr, putea să o facă mult mai diplomat și mult mai frumos, dar nici eu nu știu cine e Ada și cum e ea. În general nu-mi plac femeile care sunt conflictuale. Acum nu pot să-i spun, Ada fii cum îmi place mie să fii. Și eu am avut o ieșire, mie mi se pare că a fost normal. Vreau să se termine conflictele că nu mai pot să duc”. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Reacția lui Andrei când Inga a spus că vrea să-l vadă cum luptă pentru ea... Mireasa sezon 6. Adina și Paul, replici dure în casă. Ce și-au spus cei doi și cum a reacționat Roxana...
Video Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Alina părăsește competiția, iar Adrian scapă de eliminare! Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Alina părăsește competiția, iar Adrian scapă de eliminare! Vineri, 29.09.2023, 16:57
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa sezonul 7. Maria și Antonio, decizie importantă pentru viitorul lor. Ce vor face în curând

Mireasa sezonul 7. Maria și Antonio, decizie importantă pentru viitorul lor. Ce vor face în curând

Maria și Antonio, câștigătorii sezonul 7 Mireasa, vor să plece în Anglia să muncească o perioadă. Iată când plănuiesc să părăsească țara.

Sambata, 30.09.2023, 17:40
Mireasa sezonul 6. Ce a răspuns Raluca când a fost întrebată cum comentează zvonurile despre despărțirea de Alex

Mireasa sezonul 6. Ce a răspuns Raluca când a fost întrebată cum comentează zvonurile despre despărțirea de Alex

În mediul online circulă zvonul potrivit căruia Alex și Raluca de la Mireasa sezonul 6 nu mai formează un cuplu.

Sambata, 30.09.2023, 17:09
Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Alinei după eliminare. Mesajul postat de ea

Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Alinei după eliminare. Mesajul postat de ea

Alina a fost eliminată în Gala din 29 septembrie 2023. Băieții au votat-o în unanimitate pentru eliminare și pentru că a fost pe ultimul loc, fata a părăsit competiția.

Sambata, 30.09.2023, 10:56
Mireasa sezonul 8. Liviu, primele declarații după criza de nervi din Gală. Ce a mărturisit după ce s-a calmat

Mireasa sezonul 8. Liviu, primele declarații după criza de nervi din Gală. Ce a mărturisit după ce s-a calmat

Liviu de la Mireasa sezonul 8 a fost foarte nervos când a aflat că publicul a decis ca el să rămână în competiție. A avut o criză de nervi și chiar a părăsit platoul.

Sambata, 30.09.2023, 10:06
x