Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ce părere are Sebaidin despre ieșirile nervoase ale Adei. A spus clar ce îl deranjează

Deși a intrat de câteva zile în casa Mireasa, Ada a avut deja două conflicte. S-a certat cu doamna Gica, despre care spune că i-a aruncat anumite priviri după ce l-a ales pe Sebaidin, în detrimentul fiului ei, George. La puțin timp, noua concurentă s-a contrat și cu Alex.

colaj de imagini cu ada, sebaidin, doamna dorina si alex de la mireasa sezon 6 Galerie
Deși a intrat de câteva zile în casa Mireasa, Ada a avut deja două conflicte. S-a certat cu doamna Gica, despre care spune că i-a aruncat anumite priviri după ce l-a ales pe Sebaidin, în detrimentul fiului ei, George. La puțin timp, noua concurentă s-a contrat și cu Alex. | Antena 1

În urma conflictului cu doamna Gica, care a și fost difuzat în emisia din 11 octombrie 2022, Alex a spus că Ada a greșit emisiunea. Asta a deranjat-o și și-a exprimat nemulțumirea în pauza de publicitate, pe un ton ridicat.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Reacția lui Andrei când Inga a spus că vrea să-l vadă cum luptă pentru ea

Ce părere are Sebaidin despre reacțiile Adei

În emisia Mireasa Capriciile Iubirii din 11 octombrie 2022, Ada și Alex au explicat ce s-a întâmplat între ei și cum s-a ajuns la a ridica tonul.

”Nu am vrut să aud părerea lui Alex. Cred că în live trebuie să ne ascultăm toți pe toți.”, a spus Ada, care a subliniat că Alex nu a fost preferatul ei.

Ada nu consideră că a greșit, dar Alex a simțit nevoia să își ceară scuze: ”Vreau să-mi cer scuze pentru cum am vorbit. A fost strict părerea mea și îmi cer scuze.”

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Paul și Roxana s-au despărțit în pauza de publicitate

Deși a afirmat că e calmă, Ada spune că poate fi și mama conflictelor. Sebaidin nu este încântat de felul în care tânăra a abordat situațiile: ”E normal să-și exprime punctul de vedere. Într-adevăr, putea să o facă mult mai diplomat și mult mai frumos, dar nici eu nu știu cine e Ada și cum e ea. În general nu-mi plac femeile care sunt conflictuale. Acum nu pot să-i spun, Ada fii cum îmi place mie să fii. Și eu am avut o ieșire, mie mi se pare că a fost normal. Vreau să se termine conflictele că nu mai pot să duc”. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Reacția lui Andrei când Inga a spus că vrea să-l vadă cum luptă pentru ea... Mireasa sezon 6. Adina și Paul, replici dure în casă. Ce și-au spus cei doi și cum a reacționat Roxana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x