Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Cum au apărut pe internet Deni și Viorel, după ce fanii s-au îngrijorat că nu au mai postat poze împreună

Deni și Viorel de la Mireasa sezon 6 formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din istoria show-ului matrimonial. Deși Viorel nu era 100% sigur dacă să facă marele pas în Finală, iată că relația lor continuă și par a fi foarte fericiți.

colaj de imagini cu deni si viorel de la mireasa sezon 6 cand se pupa Galerie
Deni și Viorel de la Mireasa sezon 6 formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din istoria show-ului matrimonial. Deși Viorel nu era 100% sigur dacă să facă marele pas în Finală, iată că relația lor continuă și par a fi foarte fericiți. | Antena 1

În casa Mireasa, Deni a fost curtată de mai mulți băieți. A știut, însă, de la început că inima ei îi va aparține lui Viorel, dar nu a vrut să se grăbească.

După ce a primit o scrisoare de la părinții săi, ea a decis să intre într-o cunoaștere cu acesta și iată că acum continuă să fie împreună.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cum au apărut pe internet Deni și Viorel, după ce s-au căsătorit spontan în Finală

Cum s-au pozat Deni și Viorel de la Mireasa sezon 6

Deni și Viorel au fost ocupați în ultima perioadă, astfel că postările de cuplu au fost rare. Acest lucru a fost observat de publicul Mireasa, care s-a întrebat dacă cei doi sunt bine.

Deni și Viorel de la Mireasa sunt încă împreună, în ciuda îngrijorărilor apărute în urma faptului că nu au mai postat poze împreună.

Tinerii au publicat recent o imagine de la un eveniment. Ei stau îmbrățișați și au zâmbetul pe buze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa sezon 6. Gabriela s-a pozat în vacanță. Imaginea în care i se vede burtica de graviduță

Cum a început povestea de dragoste dintre Deni și Viorel de la Mireasa, sezon 6

Deni nu a fost concurentă încă de la începutul competiției Mireasa, aceasta intrând pe 9 septembrie. Pusă în situația de a invita un băiat la date, în calitate de nouă concurentă, Deni l-a ales pe Viorel, iar tânărul s-a declarat încântat de invitație. Totuși, Deni a atras atenția și altor băieți din casă. George, Andrei și Viorel au încercat să o cucerească pe tânără și să o surprindă cu flori sau cu mici gesturi. Deni a încercat să-i cunoască pe toți cei trei băieți care au mărturisit că o plac, însă în cele din urmă tânăra a trebuit să ia o decizie. Într-o emisie live de Mireasa, Deni a luat prin surprindere pe toată lumea când a spus că a hotărât să intre într-o cunoaștere cu Viorel, după ce l-a visat.

La scurt timp după ce au intrat într-o cunoaștere oficială a avut loc și sărutul de poveste dintre Deni și Viorel. În timpul unei petreceri Deni și Viorel au părăsit ringul de dans și au mers afară, unde s-au sărutat în ploaie. În emisia live de Mireasa de pe 3 octombrie 2022 Deni și Viorel au declarat că formează un cuplu.

De-a lungul relației, Deni și Viorel au avut parte atât de momente de tandrețe, cât și de discuții în contradictoriu. Deni a mărturisit că nu s-ar fi așteptat niciodată să se îndrăgostească atât de repede și să spună din tot sufletul „Te iubesc”, însă experiența Mireasa a învățat-o să nu spună niciodată „niciodată”.

Viorel a cerut-o în căsătorie pe Deni în Barcelona, oferindu-i o minge de handbal pe care scria marea întrebare (având în vedere că Deni este fostă handbalistă de performanță). Tânăra extrem de emoționată a spus „Da” în Parcul Guell din Barcelona.

Unul dintre momentele neplăcute în relația celor doi a fost când Gabriela a făcut un gest de apropiere cu Viorel, iar Valentin și Deni s-au declarat nemulțumiți.

Totodată, Deni și Viorel au mai avut discuții pe tema legăturii cu o platformă pentru adulți, pe care Viorel a avut-o în trecut. Posibilitatea ca Viorel să se întoarcă în această lume a pus-o pe gânduri pe Deni.

Cei doi au avut dubii în privința depunerii actelor pentru căsătorie, însă au hotărât să le depună.

În decembrie, Deni a primit o scrisoare de la sora ei, în care acesta prezenta o serie de nemulțumiri în privința relației cu Viorel.

Sora lui Deni a transmis că familia lor este deranjată de autoritatea și exigența de care Viorel dă dovadă în raport cu logodnica sa și în plus familia nu va accepta ca Deni să aibă legătură cu mediul în care Viorel a avut o afacere (platformă pentru adulți).

După ce și-au depus actele pentru căsătorie Deni și Viorel au început să se gândească din ce în ce mai serios la posibilitatea de a nu se căsători în emisiune, deși și-au ales vestimentațiile. Totuși, ei au spus ”DA” în marea finală din 23 decembrie 2022.

Mireasa sezon 6. Gabriela s-a pozat în vacanță. Imaginea în care i se vede burtica de graviduță... Mireasa sezon 7, 22 mai 2023. Sabrina și Simona, schimb de replici în live, după răsturnarea de situație din gală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x