Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Gabriela a cunoscut-o pe mama lui Valentin. Ce gest a făcut soacra față de ea când își ținea fiul în brațe

Doamna Flori a fost prezentă la Mireasa Capriciile Iubirii în seara de 13 octombrie 2022. Mama lui Valentin a fost îmbrățișată de fiul său când a intrat în platou. La scurt timp, i-a făcut semn Gabrielei să se apropie și s-au îmbrățișat toți trei.

colaj de imagini cu gabriela si valentin alaturi de mama baiatului Galerie
Doamna Flori a fost prezentă la Mireasa Capriciile Iubirii în seara de 13 octombrie 2022. Mama lui Valentin a fost îmbrățișată de fiul său când a intrat în platou. La scurt timp, i-a făcut semn Gabrielei să se apropie și s-au îmbrățișat toți trei. | Antena 1

”Chiar îi spuneam Gabrielei azi că am visat și de la mine de la țară, de la Buzău, unde e mama născută. I-am visat și pe ei, chiar aș fi vrut să mai aud câte ceva, ce se întâmplă pe acasă”, a spus Valentin.

Mama lui a spus ce părere are despre cuplul Valentin-Gabriela: ”Când îl văd pe Valentin cât e de fericit, noi suntem și mai fericiți. Adică nu cred că se putea ca Dumnezeu să îi aducă în același loc, la fel. Ne bucurăm foarte tare, îi iubim pe amândoi și ...”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 13 octombrie 2022. Andrei și Inga formează, din nou, un cuplu. Ce a spus doamna Laura în live

Întrebată dacă l-a mai văzut pe Valentin atât de îndrăgostit, doamna Flori a declarat: ”Aici stăm și îl vedem de dimineață până se culcă și pe Gabriela, dar pe el mai mult, la toate. Acasă nu eram tot timpul acasă. El e un copil extraordinar, bun, cuminte. Așa e el.

Suntem tare fericiți că și-a dorit să vină aici doar pentru asta, doar să întâlnească o fată aici. Nimic nu e întâmplător. Dumnezeu a vrut să vină aici pentru că sigur știa că găsește pe cineva. Nu avea cum să înlesnească venirea lui aici”.

Ce părere are mama lui Valentin despre Gabriela

Referitor la conflictul dintre Gabriela și restul fetelor, doamna Flori a spus: ”E ceva normal. Noi oamenii suntem diferiți, din fericire. Fiecare avem alt caracter, fiecare cu ce e el de acasă și ți se pare... Știți de multe ori te uiți la cineva și îi vezi privirea, nu o știi și atunci zici ”sigur uneltește ceva” și apoi zici ”ce o fi în capul lui”. Eu cred că o să fie bine. Am zis de multe ori că aș vrea să fiu în prejma ei, să iau puterea ei. Atât de puternică mi se pare. Aș vrea să spun, nu știu dacă greșesc, dacă ea e falsă, asta dă dovadă de foarte multă inteligență și putere. Mă bucur dacă e inteligentă și puternică”.

Mama lui Valentin a mai subliniat faptul că nu se aștepta ca fiul său să-și găsească perechea în casa Mireasa sezon 6.

Citește și: Mireasa sezon 6, 13 octombrie 2022. Doamna Ecaterina, deranjată de intervenția Roxanei: ”Eu nu te-am întrerupt”

Mireasa sezon 6, 13 octombrie 2022. Doamna Ecaterina, deranjată de intervenția Roxanei: ”Eu nu te-am întrerupt”... Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. Cosmin, deranjat de o acțiune a Mirunei. Doamna Adriana i-a dat dreptate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x