Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Hatice a găsit o conversație cu fosta iubită a lui Mihai. Ce a aflat despre iubitul ei

În telefonul lui Mihai, Hatice a găsit două conversații care i-au trezit bănuieli. Băiatul îi spunea unei femei că o iubește și că vine la Mireasa pentru ei. Iată cum explică.

hatice se uita in telefonul lui mihai Galerie
În telefonul lui Mihai, Hatice a găsit două conversații care i-au trezit bănuieli. Băiatul îi spunea unei femei că o iubește și că vine la Mireasa pentru ei. Iată cum explică. | Antena 1

”Ai două inimi.”, i-a arătat Hatice. ”De la două fete, o gagică.”, a explicat Mihai. El a încurajat-o să se uite în mai multe mesaje. ”Cu astea două inimi ai cele mai multe apeluri. Ai vorbit cu ea până să vii aici?”, a mai vrut să știe Hatice.

Ce a găsit Hatice în telefonul lui Mihai: ”Aveam 2-3 fete care mă susțineau cu bani”

După aceea, Mihai i-a pus tot felul de întrebări, încât Hatice i-a acordat toată atenția. La un moment dat, a intrat în conversația cu cea pe care băiatul a trecut-o cu două inimioare în locul numelui.

”Inima mea te iubesc mult. O să te susțin până vii acasă”, a citit Hatice mesajul de la fosta iubită a lui Mihai.

”Te iubesc și o fac pentru noi”, e unul dintre mesajele trimise de Mihai către fosta iubită. ”Nu, o făceam pentru mine. Mă susținea aici”, a explicat concurentul.

”Ce cheie i-ai lăsat?”, a întrebat Hatice. Mihai a explicat că avea cheia de la apartamentul ei și că mergea acolo, iar fosta iubită l-a dat afară.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. ”Era patron de restaurant, căsătorit”, s-a zis despre bărbatul cu care Maria are un fiu. Ea neagă

Din nou, concurenta a găsit un alt mesaj. Mihai a explicat că e o altă fată care îl susținea financiar. În emisia live din 15 iunie 2023, băiatul a explicat ce făcea în schimbul ajutorului financiar.

”Aveam 2-3 fete care mă susțineau cu bani. Ei aveau nevoie de mine, să fiu lângă ele, să le înțeleg. Aveam relații intime cu ele, dar nimic de cuplu serios. Nu ceream bani, ele îmi ofereau pentru că simțeau că sunt supărat și aveam nevoie. (...) Nu aș mai face asta în viața mea. Am avut niște stări.”, a explicat Mihai, susținând că nu era escortă sau gigolo.

Despre femeia căreia i-a spus că o iubește și că vine la Mireasa pentru ea, el a adăugat: ”Nu are 36 de ani, are mai mulți. E cu 14 ani, aproape 14 ani. 39”

Mihai, dezvăluire șocantă printre lacrimi

Pe terasă, după ce s-a certat cu Hatice, Mihai le povestea lui Dani și lui Andrei prin ce a trecut în ultimii ani.

”Nu e vorba, pun suflet. E vorba că mă condamn pe mine, nu pe ea. Nici bine n-a fost, nici fericit. Totul a fost pentru bani. M-am lăsat și călcat în picioare, batjocorit. Am avut și momente în care am vrut să mă omor”, a povestit Mihai pe terasă, unde era cu Andrei și Dani.
În timp ce urmărea imaginile, Mihai a plâns foarte tare.

”Am vrut să mă omor. De multe ori (...) Cât am putut să sufăr afară, stres, mi-a căzut părul.”, a mai adăugat el. Băiatul le-a mărturisit colegilor că o iubește pe Hatice și că e fericit cum nu se aștepta să mai fie.

”Nu m-am gândit niciodată că o să mă poată da cineva așa peste cap”, a subliniat el. Mama acestuia dorise să intervină telefonic înainte să afle că Mihai s-a gândit să-și ia viața.

”A spus mama că îi pare rău, nu poate vorbi”, a anunțat Simona Gherghe.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Maria a izbucnit în lacrimi în direct în timp ce povestea de ce s-a temut de task-ul tel... Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Simona, surprinsă de ce a găsit în telefonul lui Andrei: ”Mă pui pe gânduri”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x