Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Simona, surprinsă de ce a găsit în telefonul lui Andrei: ”Mă pui pe gânduri”

Simona și Andrei au participat la task-ul telefoanelor. Fata a fost uimită să constate că iubitul ei are poze cu foarte multe tinere.

colaj de imagini cu simona, andrei la task-ul telefoanelor Galerie
Simona și Andrei au participat la task-ul telefoanelor. Fata a fost uimită să constate că iubitul ei are poze cu foarte multe tinere. | Antena 1

Deși inițial a zis că nu are ce să găsească în telefonul lui Andrei, Simona s-a răzgândit când a ajuns în galeria foto.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Hatice a găsit o conversație cu fosta iubită a lui Mihai. Ce a aflat despre iubitul ei

Simona, surprinsă de ce a găsit în telefonul lui Andrei: ”Mă pui pe gânduri”

În folderul cu imagini șterse, ea a descoperit mai multe imagini cu Andrei și diverse fete. Concurentul a recunoscut că unele erau foste iubite, în timp ce altele erau tinere cu care doar a ieșit la cafea. Simona a fost uimită să afle că Andrei a cunoscut atât de multe fete.

”I-am văzut toate fostele. Avea poze în alea șterse. O prietenă, nu știu ce...”, a zis Simona când doamna Ana a întrebat cum a decurs task-ul telefonului.

În emisia live din 15 iunie 2023, Andrei a explicat de ce are atâtea fotografii cu fete, având în vedere că doar au ieșit, cum spune el.

”Erau doar foste și alte două fete cu care am lucrat. Și fete cu care am ieșit, patru. Ți-am zis că am ieșit cu multe fete la cafea. Chiar mă plictiseam. Decât să stau singur, mai ieșeam la cafea”, a explicat Andrei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Maria a izbucnit în lacrimi în direct în timp ce povestea de ce s-a temut de task-ul telefoanelor

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Hatice a găsit o conversație cu fosta iubită a lui Mihai. Ce a aflat despre iubitul ei... Mireasa sezon 7. Reacția mamei lui Hatice după ce a aflat cu ce se ocupa Mihai. Ce părere are despre modul în care făcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x