Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Simona a plâns în hohote după ce sora i-a criticat comportamentul față de Andrei

Cuvintele surorii sale au fost ca un duș rece pentru Simona de la Mireasa sezon 7. Aceasta a fost taxată pentru felul în care se comportă cu Andrei, iubitul ei.

simona plange la mireasa sezon 7 in editia din 17 mai 2023 Galerie
Cuvintele surorii sale au fost ca un duș rece pentru Simona de la Mireasa sezon 7. Aceasta a fost taxată pentru felul în care se comportă cu Andrei, iubitul ei. | Antena 1

Vesel, Andrei o anunța pe Simona că a primit o scrisoare. Era de la sora ei, însă, în locul bucuriei, s-a instalat repede tristețea.

În rândurile trimise, sora fetei a taxat-o pentru comportamentul său din casa Mireasa. Simona a fost foarte deranjată și a refuzat să citească toată scrisoarea.

Vrând să se descarce, a ieșit la aer și, alături de Andrei, s-a așezat pe balansoar. Nu dura mult și Simona avea să-l repeadă pe iubitul ei, care nu știa cum să reacționeze în fața lacrimilor sale.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Simona a plâna în hohote după ce sora i-a criticat comportamentul față de Andrei

”Ea știe prin câte am trecut. Totuși, când pui asta într-o scrisoare, e nasol.”, a zis Simona. Aceasta a plâns, afectată fiind de cele scrise de sora sa.

”Nu înțeleg de ce văd doar lucrurile negative, nimic pozitiv. Mi-a mai spus într-o scrisoare anterioară că dacă nu fac ceva, nu îmi vor mai scrie. Eu înțeleg că am o duritate în ton, iau lucrurile prea personal.”, a mai afirmat concurenta.

”Eu aș putea fi rece, indiferent. Nu aș putea fi așa cu persoana pe care o iubesc.”, a zis Andrei, care susține că nu-l deranjează duritatea Simonei.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat... Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Ce au discutat Antonio și Beatrice pe terasă. Băiatul a părut emoționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Miercuri, 06.12.2023, 17:03
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

În emisia live de Mireasa de pe 6 decembrie 2023 au fost difuzate imagini de la task-ul telefoanelor.

Miercuri, 06.12.2023, 17:15
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Ioana și Marius au participat la task-ul telefoanelor. Fata a spus că nu i-au ajuns cele 30 de minute puse la dispoziție pentru a analiza toate imaginile și mesajele.

Miercuri, 06.12.2023, 15:56
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Miercuri, 06.12.2023, 13:59
Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Ioana a transmis un mesaj prin intermediul camerei de AntenaPLAY. Iubita lui Marius a avut o reacție după ce a primit mai multe scrisori de la susținători. Fata a dat de înțeles că susținătorii i-au reproșat că s-au simțit jigniți.

Miercuri, 06.12.2023, 12:15
Ultimele știri
x