Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 19 iunie 2023. Irina și Anemona îi suspectează pe Antonio și pe Maria că vor căsătorie în competiție pentru bani

În emisia live de Mireasa de pe 19 iunie 2023 au fost difuzate imagini cu MAria și Antonio într-o ipostază tandră, dar și cu Irina și Anemona care îi suspectează pe cei doi că nu se iubesc și că vor să se căsătorească pentru marele premiu Mireasa.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Antonio și Maria, suspectați că ar vrea să se căsătorească pentru premiul în bani de la Mireasa | Antena 1

Maria i-a făcut o declarație de dragoste lui Antonio, căruia i-a mărturisit că în momentele în care erau despărțiți ea se gândea tot la el. Maria i-a mai spus logodnicului ei că-l iubește mult. Ulterior, au fost difuzate imagini cu un dialog între Irina și Anemona, unde cele două au pus la îndoială veridicitatea sentimentelor celor doi.

Irina a inițiat discuția și i-a spus Anemonei că din punctul ei de vedere Antonio și Maria doresc să se căsătorească în Finală pentru că știu că, potrivit topurilor, ar avea șanse la premiul de 40 de mii de euro.

„Sunt amândoi în top și au șanse să câștige. Trebuie să fii prost să nu profiți. Singurul lucru pe care vreau să-l spui lui Antonio e că nu merită să-ți faci bătăi de cap. el nu e fericit. Nu e el cu ea. El la cerere a avut emoții pentru că se gândea dacă greșește sau nu. El știe și a cerut de la mama lui să aibă încredere în el. Antonio și Maria au vorbit despre asta la hotel”, a spus Irina.

Ce a răspuns Antonio după ce a aflat că este suspectat că ar vrea să se însoare pentru premiul Mireasa

„Dacă el a gândit-o așa mie îmi pare rău de Maria. Chiar cred că Maria simte ceva. Nu înțeleg cum de la nu o suport, nu vreau să o mai aud a ajuns la te iubesc atât de repede”, a spus Anemona.

În emisia live de Mireasa de pe 19 iunie 2023 Simona Gherghe a prezentat un mesaj unde se spune că Antonio va trebui să plătească 25 de mii de euro daune după accidentul rutier pe care l-a produs, fapt care îi face pe fanii emisiunii să se gândească la posibilitatea ca băiatul să vrea să facă rost de acei bani prin căsătoria cu Maria.

„Această sumă trebuie dată de firma de asigurări, iar firma de asigurări mă va da pe mine în judecată pentru a recupera prejudiciul. E adevărată informația. Nu am depins niciodată de banii părinților. Eu în Anglia făceam 3000 pe lună. Mie suma pusă în joc nu mi se pare foarte mare. E o sumă bună, nu foarte mare”, a spus Antonio.

„Gura lumii o să vorbească și cât suntem acasă și afară. Sunt multe cupluri care au fost în casă și s-au despărțit afară. Probabil fetele singure nu au ce să facă și trebuie să discute”, a mai spus băiatul.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

PE ACEEAȘI TEMĂMireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Ce a făcut Roberto la scurt timp de la eliminarea din competiție. Cu ce alt fost concurent s-a întâlni... Mireasa sezon 7, 19 iunie 2023. Mihai a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Momentul a fost unul „la înălțime”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x