Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 24 mai 2023. Hatice a plâns în hohote după ce a primit o veste dureroasă

Hatice a plâns în hohote după ce mama ei i-a dat o veste dureroasă. Imaginile difuzate în emisia live de pe 24 mai 2023 de Mireasa cu reacția iubitei lui Mihai, au adus lacrimi și în ochii altor concurenți.

Colaj cu Hatice și Mihai Galerie
Hatice, concurenta sezonului 7 Mireasa, a primit o veste dureroasă de la mama ei | Antena 1

Moment dureros pentru Hatice. Mama concurentei Mireasa a sunat-o pentru a-i da vestea morții cățelușului său.

Inima cațelului mult iubit de Hatice a cedat, iar vestea morții animăluțului a zdruncinat-o pe iubita lui Mihai. În emisia live de pe 24 mai 2023 concurenții Mireasa au lăcrimat privind imaginile cu momentul dureros în care Hatice a aflat tragica veste.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Mihai i-a fost alături lui Hatice, în momentele dureroase. Concurenții Mireasa au primit o veste foarte tristă

Mihai i-a fost alături iubitei în momentele grele, a ținut-o în brațe și a încurajat-o.

De asemenea, colegii de competiție au empatizat cu fata. Simona și Vlad au povestit și ei despre momentele dureroase în care au pierdut un animal, considerat parte din familie.

Citește și: Mireasa sezon 7, 12 mai 2023. Irina a izbucnit în lacrimi, după ce a vorbit despre Hatice. Cum a reacționat iubita lui Mihai

Doamna Raisa a mai venit în casa Mireasa cu patrupedul lui Hatice, atunci când starea lui de sănătate s-a deteriorat. Atunci, Hatice și-a ținut în brațe cățelul care tușea puternic și i-a oferit ultimele mângâieri.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum au fost întâmpinați Dani și Daiana, al doilea cuplu logodit din acest sezon. Ce a spus doamna Loredana

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 24 mai 2023. Ce au spus concurenții despre descalificarea lui Dima: „Eu n-aș fi putut să plec așa rece”... Când are loc Finala Mireasa, sezon 7. Simona Gherghe a anunțat data nunților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x