Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 5 iunie 2023. Conflict între Dani și Daiana. Ce gest al fetei l-a deranjat pe tânăr: „E o banalitate”

Între Daiana și Dani a avut loc o ceartă, după un gest făcut de Daiana în gala de vineri de la Mireasa.

Colaj cu Dani și Daiana Galerie
Dani și Daiana s-au certat și s-au ignorat, după un gest făcut de fată în gala Mireasa | Antena 1

În gala de vineri de la Mireasa Dani a fost pe locul 3 în clasamentul publicului, în timp ce Antonio a fost pe locul 2 în top. Daiana l-a felicitat pe Antonio, gest car el-a deranjat pe Dani: „Pe mine iubita mea nu m-a felicitat”, a spus fiul doamnei Loredana.

După ce Daiana la felicitat pe Antonio pentru locul din top, Dani s-a arătat supărat, iar logodnica lui a spus că e un subiect absurd și și-a ignorat logodnicul.

La petrecerea de sambata din casa Mireasa între Dani și Dani au existat animozități

„De ce ești supărat mai exact?”, a spus Daiana când și-a întâlnit iubitul.

„Pentru că nu ai vrut să vorbim, mi-ai tras mâna”, a spus Dani.

„Dacă eu ziceam bravo, Maria și ție nimic, nu reacționai la fel?”, a spus Dani

„Nici nu băgam de seamă. Să mă ataci pe mine pentru o banalitate! E cel mai absurd lucru!”, a spus Daiana.

„Și tu așa trebuia să gestionezi situația? M-ai ignorat la Capricii”, a spus Dani.

Cum au apărut Dani și Daiana în emisia live de Mireasa, după un conflict

După acel dialog, Dani a fost mai împăciuitor și a recunoscut că e posibil să fi greșit. Băiatul a spus că mai mult s-a supărat de modul în care fata a pus problema.

„Sigur o să se spună Dani e gelos”, a spus logodnicul Daianei.

În emisia live de pe 5 iunie 2023 Dani a recunoscut că a exagerat și că și-a dat seama că „a fost absurd”, dar a simțit nevoia să verbalizeze la momentul acela. Dani și Daiana au trecut peste momentul dificil și au apărut umăr la umăr în noua ediție de Mireasa.

„Din ce am discutat cu Daiana am înțeles că problema e modul cum o spun”

Doamna Loredana a plâns din nou, pentru că s-a supărat că a trebuit să participe la petrecere.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 5 iunie 2023. Voturile din gală au stârnit supărări atât pentru mame cât și pentru tineri. Ce conflicte... Mireasa sezon 7, 5 iunie 2023. Ce au discutat Maria și Antonio despre scrisorile dure primite de băiat de la familie...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x