Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Hatice s-a supărat după ce a surprins un dialog între Mihai și Simona. Ce a deranjat-o pe tânără

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 5 iunie 2023 s-a discutat despre tensiunile dar și despre reconcilierea cuplului Mihai- Hatice. Hatice s-a supărat pe Mihai după ce tânăra a considerat nepotrivit ca „bărbatul ei” să nu-i spună ce a vorbit cu Simona.  

Colaj cu Hatice și Mihai Galerie
Hatice s-a supărat după ce a surprins un dialog între Mihai și Simona în bucătărie | Antena 1

Hatice i-a surprins pe Mihai și pe Simona în bucătărie vorbind și s-a supărat decoarece atunci când i-a întrebat despre ce vorbeau, băiatul a spus „nimic”. În cele din urmă, Mihai a explicat că nu a existat o conversație amplă între el și Simona, ci doar două vorbe legată de situația din casă.

Citește și: Mireasa sezon 7, 5 iunie 2023. Voturile din gală au stârnit supărări atât pentru mame cât și pentru tineri. Ce conflicte au fost

Moticul pentru care Hatice s-a supărat pe Mihai în casa Mireasa

Hatice către Mihai: „Eu spun că exagerezi. Eu să vorbesc cu cineva, tu să întrebi ce, să auzi că termin un discurs și eu să zic nimic”

Mihai: „Am zis aia e

H: „Păi tocmai. nu cred că ziceai aia e din senin”

M: „Era vorba de ce s-a întâmplat”

Simona: „N-a fost niciun subiect”

Hatice către Simona: „Tu ai pretențiile tale și eu pe ale mele. Ați ajuns la un aia e fără niciun subiect?”

S: „De ce se întâmplă în casă”

H: „E ca fapt divers. Îmi întreb bărbatul ce este și el zice nimic”.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

La scurt timp, Mihai a mers să o îmbrățișeze pe iubita lui și astfel au ajuns la împăcare.

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii cei doi au apărut ținându-se de mână, iar fata a recunoscut că a „exagerat puțin”. Psihologul Eduard Puiu a ținut să-l felicite pe Mihai pentru stilul docil prin care s-a împăcat cu Hatice și -a spus fetei că astfel de îmbrățișări și gesturi tandre în cazul unui conflict trebuie să vină și din partea ei.

„Eu am intrat în bucătărie, el vorbea cu Simona, am întrebat despre ce vorbeau și mi-a spus nimic”, și-a explicat Hatice supărarea la Antena Stars.

„Am zis eu câte s-au întâmplat și ea a zis aia e”, a explicat Mihai cum a decurs conversația buclucașă.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 5 iunie 2023. Ce au discutat Maria și Antonio despre scrisorile dure primite de băiat de la familie... Mireasa sezon 7, 6 iunie 2023. Casa băieților, în toiul conflictelor. Care au fost motivele de ceartă...
Video Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției Luni, 25.09.2023, 15:12
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Un nou cuplu în casa Mireasa! Andreea și Bogdan din sezonul 8 s-au sărutat și formează oficial un cuplu.

Luni, 25.09.2023, 15:14
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Alina, în lacrimi după ce a auzit jignirile aduse de Andrei și Liviu

Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Alina, în lacrimi după ce a auzit jignirile aduse de Andrei și Liviu

Liviu a fost foarte nervos pentru că Bogdana a părăsit competiția Mireasa. Acesta consideră că vinovată este Alina.

Luni, 25.09.2023, 14:31
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Ce a făcut Liviu când staff-ul a anunțat că Bogdana părăsește casa

Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Ce a făcut Liviu când staff-ul a anunțat că Bogdana părăsește casa

Bogdana a părăsit emisiunea Mireasa în Gala de vineri. Când a sosit momentul să se despartă de Liviu, cei doi și-au făcut o promisiune. 

Luni, 25.09.2023, 14:07
Roberto de la Mireasa, prima imagine cu tânăra care i-ar fi cucerit inima. Cum s-au pozat cei doi atât de apropiați

Roberto de la Mireasa, prima imagine cu tânăra care i-ar fi cucerit inima. Cum s-au pozat cei doi atât de apropiați

Roberto de la Mireasa sezonul 7 a surprins pe toată lumea cu o fotografie în care a apărut o tânără misterioasă, care ar putea fi partenera lui de viață. Cum s-au fotografiat cei doi.

Luni, 25.09.2023, 12:34
x