Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ionuț și Andreea și-au șters pozele de cuplu. Cum a răspuns băiatul, întrebat dacă s-au despărțit

Pe grupurile Mireasa fanii emisiunii au prezentat detalii care i-au făcut să creadă că Ionuț și Andreea s-ar fi despărțit. Tânărul a venit ulterior cu o confirmare.

Colaj cu Andreea și Ionuț, în casa Mireasa Galerie
Andreea și Ionuț sunt foști concurenți din sezonul 7 Mireasa | Antena 1

Fanii Mireasa au observat cum Ionuț și Andreea nu mai au poze de cuplu pe rețelele sociale. Tinerii au postat imagini împreună până în luna noiembrie inclusiv, însă acestea nu mai sunt vizibile la ora transmiterii acestei știri.

UPDATE 18:27: Deși și-au șters pozele de cuplu, Andreea a publicat la Story o imagine cu clătite și l-a etichetat și pe Ionuț. Cel mai probabil a fost vorba despre o ceartă care s-a remediat.

Cineva a comentat în dreptul unei fotografii cu Ionuț: „Singur?”, iar băiatul a răspuns afirmativ. „Să nu-mi spui că v-ați despărțit!”, a spus altcineva, iar băiatul a confirmat „ba da”. Andreea nu a venit cu nicio declarație, însă pe contul ei de Instagram nu mai apar fotografii cu Ionuț.

Andreea și Ionuț de la Mireasa și-au șters pozele de cuplu de pe Instagram

În sezonul 7 Mireasa s-au format următoarele cupluri: Maria și Antonio, Hatice și Mihai, Vlad și Cătălina, Dani și Daiana, Simona și Andrei, Dima și Sabrina și Ionuț și Andreea. Ultimele două nu au ajuns în finală.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea și Ionuț din sezonul 7 Mireasa

Andreea și Ionuț și-au început povestea în casa Mireasa. Cei doi s-au declarat un cuplu după ce s-au sărutat la una dintre petrecerile Mireasa. La scurt timp, Andreea a mărturisit că nu e îndrăgostită de Ionuț, iar în emisia live de Mireasa, băiatul a luat cuvântul și a declarat că el și Andreea nu pot forma un cuplu. Băiatul i-a urat numai de bine fetei, mărturisindu-i că își dorește ca ea să fie fericită.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. De ce Sabrina nu i-a răspuns Andreei la mesaj. Cum explică concurenta din sezonul 7

Deși au hotărât să nu mai fie împreună, „panica de la miezul nopții”, când producția le-a dat concurenților 15 secunde să aleagă în ce casă vor să-și petreacă noaptea, le-a adus din nou un prilej de apropiere. Ionuț și Andreea au dormit împreună și s-au sărutat. A urmat o perioadă în care cei doi se comportau ca un cuplu, însă nu au mai declarat că formează un cuplu în casa Mireasa.

Ionuț s-a aflat la o cursă de eliminare alături de Roberto, iar cu puțin timp înainte de anunțarea rezultatului, Andreea și Ionuț s-au declarat un cuplu. A urmat o săptămână în care cei doi au stat departe unul de altul, iar Ionuț a cerut să reintre în competiție pentru Andreea, însă acest lucru nu a fost posibil. Publicul a fost întrebat prin sondaj dacă dorește ca Andreea să plece din casa Mireasa pentru a-și continua povestea afară cu Ionuț, iar verdictul a fost categoric.

Mireasa sezonul 8, 11 decembrie 2023. Imagini de la cererea în căsătorie a lui Marius și a Ioanei. Surpriza a fost total... Mireasa sezonul 8, 11 decembrie 2023. Ce cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și unde pot fi votate pentru Marea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x