Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 20 noiembrie 2023. Marius, deranjat de un gest făcut de Ioana după eliminarea lui Andy

Marius a fost deranjat de un gest făcut de Ioana, imediat după eliminarea lui Andy din casa Mireasa.

Colaj cu Marius și Ioana Galerie
Marius, deranjat de un gest făcut de Ioana după eliminarea lui Andy din casa Mireasa | Antena 1

Când a plecat Andy din casa Mireasa, fostul concurent i-a îmbrățișat pe toți, inclusiv pe Ioana, căreia i-a spus că este foarte specială: „Și tu”, i-a răspuns Ioana șoptit băiatului. Ulterior, fata a lăcrimat deoarece „un coleg de emisiune părăsește casa” Mireasa, iar Marius s-a arătat nemulțumit.

„A venit Andy și ne-a luat pe toți în brațe și mi-a spus că sunt o fată specială. Probabil a auzit și Marius. Nu m-a luat în brațe, nu m-a luat de mână. După ce a plecat Andy mi-au lăcrimat ochii. Pentru că a plecat un om cu care am stat în casă”, a spus Ioana în lacrimi, după ce Marius nu a mai vorbit cu ea.

Citește și: Mireasa, sezonul 8. Ce a făcut Andy, imediat după ce a fost eliminat. Ce a transmis concurentul

„Stăm așa să bocim după toți băieții care pleacă?”. Marius, deranjat de un gest făcut de Ioana după eliminarea lui Andy

„E gelos. Nu pot să cred! Îi iese prin fiecare por iubirea pentru tine”, a spus doamna Mirela.

„Stăm așa să bocim după toți băieții care pleacă și au vrut să o cunoască pe ea”, a spus Marius.

„Eu am crezut că tu regreți alegerea făcută și că dacă ar fi intrat Andy mai devreme s-ar fi schimbat tot”, i-a spus Marius Ioanei.

„Tu faci o glumă cu mine?”, a reacționat fata.

Marius a declarat în emsia live de Mireasa de pe 20 noiembrie 2023 că l-a deranjat faptul că Ioana a dat din cap afirmativ în momentul în care Andy a spus că parcursul său ar fi fost diferit dacă s-ar fi aflat în casă de la începutul sezonului 8 Mireasa.

„Îmi puneam semne de întrebare despre relația noastră. Nu înțelegeam reacția”, a spus Marius în emisia live Mireasa de pe 20 noiembrie 2023.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 7. Dima și Sabrina, anunț despre nunta lor. Ce se întâmplă cu evenimentul programat de foștii concurenți... Mireasa sezonul 8, 20 noiembrie 2023. Bogdana și Liviu s-au logodit. Cum a arătat cererea în căsătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x