Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Cristian s-a despărțit de Laura în direct: „La momentul acesta nu-mi mai doresc relația”. Fata a plâns

Cristian a fost întrebat în emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii dacă își mai dorește o relație cu Laura. Replica băiatului a adus lacrimi în ochii fetei.

Colaj cu Cristian și Laura Galerie
Cristian a spus că nu-și mai dorește relația cu Laura | Antena 1

După ce în emisia live de Mireasa Cristian a ironizat-o pe iubita lui, care s-a arătat deranjată de interacțiunile lui cu Adriana, la Capricii băiatul a făcut o declarație dureroasă pentru Laura.

Cristian a spus că la momentul actual nu-și mai dorește să fie împreună cu Laura. Fata a precizat că simte să-și vadă de drumul ei.

„Eu am spus și o să repet: Nu vreau să încurc pe nimeni! La momentul acesta nu-mi mai doresc relația cu Laura”, a spus Cristian.

Cum a reacționat Laura când Cristian a spus că nu-și mai dorește relația cu ea: „Simt că trebuie să-mi văd de drumul meu”

„Să mă blocheze doamna Daniela nu mă așteptam. Despre Cristian... Foarte bine... A făcut ce a simțit. Eu simt că trebuie să-mi văd de drumul meu!”, a spus Laura, cu un nod în gât.

Întrebată dacă nu crede că ar putea să lupte pentru relația asta, fata a răspuns: „Nu pot să lupt doar eu!”

Apoi, tânăra nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a reușit cu greu să mai rostească câteva cuvinte.

Raluca: „Laura, se vede că ești foarte afectată și probabil nu te așteptai să primești verdictul acum! Tu ai simțit că spre asta tindeau Cristian și mama lui?”

Laura: „Nu!”

Gabriela Cristea: „Ai simțit că relația dintre tine și Cristian poate să evolueze?”

Laura: Da! Pentru că eu mi-am dorit! Dar asta este...

Psihologul Eduard Puiu a ținut să amintească un exemplu de situație similară, în care mama băiatului a avut ceva de spus negativ despre relație, dar băiatul a pus piciorul în prag și a luptat pentru a fi alături de iubita lui.

„Mai e un aspect. Vă amintiți de Robert și de doamna Anina? Că el la început a fost bulversat, după care a dat cu pumnul în masă și a ținut piept unui personaj cum e doamna Anina când a știut ce vrea? E altă poveste. Hai să fim serioși”, a spus psihologul Eduard Puiu.

Citește și: Cum se înțeleg acum Bia și doamna Anina. În casa Mireasa, cele două au fost la cuțite

„Nu trebuie să fie nimeni de acord! Este decizia mea! Decât să complicăm și să ajungem unde nu ne dorim... Nu am făcut promisiuni deșarte, fără să mă țin de ele. Eu am fost cât se poate de transparent și de corect, fără să jignesc! Nu-mi stă în caracter! O fac cu tact”, a spus Cristian.

Ce a pus Psihologul Eduard Puiu

Întrebată ce și-a dorit plin blocarea Laurei, doamna Daniela nu a reușit să-și facă înțeleasă gândirea: „Mă așteptam ca ei să se clarifice!”, a spus mama lui Cistian.

„Păi cum? Dacă sunt în silenzio stampa o săptămână? Să se clarifice cum?”, a întrebat domnul Puiu.

„Se pot întâmpla foarte multe! Nu m-am gândit că într-o săptămână se poate ajunge aici! Nu aveam de unde să știu că voi fi Mama Săptămânii”, a răspuns doamna Daniela.

„Dar tu nu ești vinovată cu absolut nimic”, a completat Cristian.

„Nu e vorba despre vină, ci despre un sistem de gândire care trebuie înțeles pentru că sunt și niște oameni care suferă!”, a spus psihologul.

Mireasa sezon 9, 20 martie 2024. Andrada a vorbit în direct. De ce a intervenit fosta concurentă... Mireasa sezonul 8. ”Ai băut o cafea cu fostul tău”. Cum răspunde Madi, după ce ea și Sergiu au depus actele pentru divor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x