Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Familia Cristinei, vizită în direct. Ce dezvăluire a făcut Alexandru: „Acum pot să-i zic!”

După ce fata a fost supărată pentru că nu a ai primit niciun semn de la familia sa, iubita lui Alexandru a avut parte de o surpriză în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Cristina și Alexandru Galerie
Cristina a primit o vizită de la familie în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

Mama, tatăl, mătușa, unchiul. verișoara și nepotul Cristinei și-au făcut apariția în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii. Iubitul Cristinei a dezvăluit că a mers la capera de AntenaPLAY timp de trei săptămâni pentru a-i chema.

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 martie 2024. Andrada a vorbit în direct. De ce a intervenit fosta concurentă

Cristina a primit o vizită de la familie în direct. Ce a dezvăluit Alexandru când i-a văzut pe părinții fetei: „Acum pot să-i zic!”

„Acum pot să-i zic! Eu cred că de 3 săptămâni merg la AntenaPLAY și îi rog să vină. Am fost fără să știe nimeni din casă”, a spus Alexandru.

„De câte ori îl vedeam, de atâtea ori plângeam. Îi ziceam: Stai că o să venim. Am fost foarte bucuroasă. El este persoana potrivită pentur Cristina. Tiparul Cristinei el este. Nouă ne place de ei, de tot ceea ce fac ei aici în casă. Sunt tineri. Eu zic că Alexandru e bărbatul care o merită pe fata mea”, a spus mama fetei.

„Alexandru e perechea potrivită pentru Cristina. E pe tiparul ei. Ce și-a dorit ea în viață, a găsit”, a spus mătușa Cristinei.

„Eu sunt mulțumit de amândoi. Îi iubesc și îi susțin pe amândoi. Eu sper să fie o familie”, a spus tatăl fetei.

Cristina s-a bucurat mult să-și vadă familia.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Cristian s-a despărțit de Laura în direct: „La momentul acesta nu-mi mai doresc relația”. Fata a plâns

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 8. ”Ai băut o cafea cu fostul tău”. Cum răspunde Madi, după ce ea și Sergiu au depus actele pentru divor... Mireasa, sezon 9. Antonia și Valentin au stat departe unul față de celălalt la Capricii. Imaginile care au deranjat-o pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x