Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Cum arată clasamentul publicului și al casei. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

Publicul a decis favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii anunțati în Gala din 18 octombrie 2024.

Galerie
Descoperă cum arată clasamentul publicului și al casei. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii după gala din 18 octombrie 2024 | Antena 1

A fost o săptămână dificilă pentru unii dintre concurenții de la Mireasa, căci ultimele zile au fost marcate de numeroase conflicte, certuri și reproșuri, dar și dezvăluiri importante.

Simona și Sorin au trecut prin momente dificile mai ales după ce domnul Gheorghe și-a făcut apariția în casă. Omul a încercat să arate cât de nepotrivită este concurenta pentru fiul său și nu puține au fost situațiile în care s-a ajuns la cuvinte dure. Simona a cerut un timp să se gândească, apoi a anunțat, după plecarea bărbatului, faptul că a decis să continue relația cu Sorin.

Cristian a stârnit un val puternic de reacții cu dezvăluirile sale despre înșelat și tânărul a intrat într-un conflict cu Isabelle. Cei doi și-au adresat cuvinte grele și jigniri. Conflictul a durat mai multe zile, semn că cei doi nu au reușit încă să îngroape securea războiului.

Ionuț a încercat să se apropie de Ramona, dar aceasta a spus că nu poate să fie ceva între ei. Concurenta a avut iar discuții aprinse cu Stelian, semn că nici ei nu au reușit încă să îngroape securea războiului.

O nouă concurentă a intrat în casa Mireasa sezonul 10. Este vorba despre Mirela, o tânără în vârstă de 28 de ani din Râmnicu Vâlcea. Aceasta a servit cina în casa băieților și a dezvăluit detalii despre ea și despre ce așteaptă de la o relație.

Tot în această săptămână, concurenții au încercat să își dea seama cine este ispita din casa Mireasa sezonul 10.

În gala de vineri, 18 octombrie 2024, a emisiunii Mireasa sezonul 10, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Descoperă în rândurile de mai jos cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii.

Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii în Gala din 18 octombrie 2024

În ediția Gala Mireasa din 18 octombrie 2024, Simona Gherghe a anunțat care este clasamentul complet al săptămânii ce tocmai s-a încheiat. Iată cum arată topul fetelor, topul băieților și descoperă cine este Mama Săptămânii:

Top 3 fete în gala de vineri de la Mireasa sezon 10, de pe 18 octombrie 2024

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Daiana

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Ramona

Fata Săptămânii este: Laura

Top 3 băieți în gala de vineri de la Mireasa sezon 10, de pe 18 octombrie 2024:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Alexandru

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Robert

Băiatul Săptămânii este: Mihai

Cum arată clasamentul săptămânii după votul concurenților. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii în Gala din 18 octombrie 2024

De data aceasta, mama săptămânii a fost aleasă doamna Ana.

Mirele săptămânii a fost desemnat: Sorin

Mireasa săptămânii a fost desemnată: Simona

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Concurenții din casa Mireasa au votat ce concurent trebuie eliminat. Pe cine au a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x