Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 28 octombrie 2024. Simona s-a distanțat de Sorin din cauza tatălui său. De ce a vrut să oprească relația

Simona își dorește distanță pentru un moment. Iată ce a făcut-o să răbufnească!

Galerie
Simona s-a distanțat de Sorin din cauza tatălui ei. | Antena 1

În ediția din 28 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 au ieșit la iveală noile sentimente ale Simonei față de relația cu Sorin.

Se pare că în pofida faptului că relația lor a fost minunată, ea nu crede că poate continua din cauza tătălui său care este atât de pornit împotriva ei.

Descoperă ce s-a întâmplat și ce explicații a adus concurenta.

Simona vrea să pună stop relației cu Sorin

Simona a sesizat că sentimentele ei față de Sorin s-au schimbat treptat din cauza tatălui său. Se pare că ea este extrem de confuză pentru un moment, motiv pentru care își dorește să se distanțeze cu totul de concurent.

Discuția a pornit în momentul în care Sorin i-a reproșat faptul că la petrecere ea s-a distrat mai mult cu ceilalți, uitând de el.

„Am dansat cu toată lumea, nu am simțit să dansăm îmbrățișați” a explicat ea.

„Înseamnă că eu am văzut altceva. Sunt eu prost. Greșesc eu.” a spus Sorin.

Simona s-a retras rapid din discuție și s-a dus să discute despre problemele ei și cu Isabelle pentru a se elibera de gânduri.

„Dacă ar fi iubire cu adevărat, nu ai ajunge cu omul ăla pe ringul de dans și să nu simți să dansezi cu el” a fost concluzia la care a ajuns Simona.

Cele două s-au retras în cameră, iar ea a continuat să își spună off-ul.

„Nu pot să dau vina pe context, când eu știu că îmi aduc aminte de mine la început când se deschideau ușile și înnebuneam. Sunt două variante, problemele ori apropie, ori desparte un cuplu” a adăugat aceasta.

„Coarda aia a fost întinsă și întinsă, cât de minunat a fost, era raiul pe pământ, am zis că l-am apucat pe Dumnezeu de picioare. Nu-mi mai vine, mi-e urât, mi-e scârbă când știu că ăla iar o să sune.” a mai spus Simona făcând referire la tatăl lui Sorin.

Mama concurentului s-a simțit prost pentru că Simona i-a adus cuvinte grele soțului ei, dar nu s-a revoltat împotriva acesteia.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 28 octombrie 2024. Cine este Rareș, noul concurent din casa Mireasa

Concurentul a spus că se aștepta să se ajungă aici la un moment dat din cauza tatălui său.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 28 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 ca să vezi discuția.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Vezi Live 24h din casa Mireasa și toate edițiile aici: https://antenaplay.ro/live/mireasa. Vezi ce-ți place

Votează-ți favoriții din casa Mireasa direct de pe telefon. Descarcă greatuit aplicația Antena 1: https://aplicatie.a1.ro/

Mireasa sezonul 10, 28 octombrie 2024. Ionuț, conflict deschis cu Stelian. Ce a avut de zis și cum a ajuns să își ceară ... Mireasa, sezon 9. Antonia, mesaj dur despre Cristian. Cum l-a numit tânăra pe fostul ei iubit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 28 octombrie 2024. Elena și Vlad au câștigat 15.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 28 octombrie 2024. Elena și Vlad au câștigat 15.000 de lei! Luni, 28.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x