Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Cum s-au lăsat pozați Petrică și Ela, după 2 ani de relație. Foștii concurenți au revenit pe rețelele sociale

Petrică și Ela, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, au revenit pe rețelele sociale după o perioadă scurtă de absență. Tânărul a publicat o imagine înduioșătoare în care apare alături de soția lui. Mai mult, acesta a transmis și un mesaj emoționant.

Colaj cu Petrică și Ela la Mireasa Galerie
Petrică și Ela, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, au revenit pe rețelele sociale după o perioadă scurtă de absență | Antena 1

Petrică și Ela se numără printre concurenții sezonului 4 Mireasa care au cucerit inimile telespectatorilor cu povestea lor de iubire. Publicul a urmărit parcursul lor până în Finala show-ului matrimonial, unde au spus marele „DA”.

Ce doi au fost votați intens de oamenii de acasă, motiv pentru care au fost desemnați câștigători. Odată cu ieșirea din emisiune, tinerii au rămas împreună și au luptat pentru căsnicia lor în ciuda evenimentelor nefericire.

În urmă cu aproximativ un an, Ela făcea un anunț dureros pe rețelele sociale. Fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa a pierdut sarcina, iar momentul a fost unul extrem de dificil atât pentru ea cât și pentru soțul ei.

Citește și: Mireasa sezon 8, 21 decembrie 2023. Băieții au defilat în costumele de mire în fața familiilor. Au curs lacrimi de emoții

Petrică i-a fost alături partenerei sale în perioada grea. Mai mult, tânăra a simțit nevoia să ia o pauză scurtă de la rețelele sociale după situația delicată. Activitatea ei din mediul online s-a redus de atunci.

Cum au apărut Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, după 2 ani de relație

După 2 ani de relație, Ela și Petrică sunt mai fericiți ca niciodată. Câștigătorii sezonului 4 Mireasa se bucură din plin de frumoasa poveste de dragoste pe care preferă să o trăiască departe de ochii curioșilor.

Deși sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală, aceștia nu uită să își țină la curent susținătorii cu cele mai speciale evenimente pentru ei. De curând, tânărul a publicat o imagine înduioșătoare pe contul de Instagram prin care a dat o veste important.

Fostul concurent al show-ului matrimonial și-a anunțat prietenii virtuali printr-un mesaj emoționant că împlinește 2 ani de când și-a găsit sufletul pereche.

Citește și: Cum s-au pozat Raluca, Denisa și Ana Maria de la Mireasa pe Instagram, împreună. Ipostaza în care au apărut fostele concurente

„Au trecut 2 ani minunați, alături de tine iubirea mea❗️Te iubesc foarte mult❗️❤️”, a scris Petrică în dreptul unei poze în care apare alături de Ela, în vacanță la munte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Revenirea pe rețelele sociale ale celor doi a atras rapid atenția susținătorilor. Așadar, postarea lui Petrică a generat mai bine de 2 mii de like-uri și o mulțime de reacții.

Printre cei care i-au lăsat un mesaj la poză se numără și un fost coleg de la Mireasa.

„Sunteți fenomenali... La cât mai mulți ani sănătoși și frumoși!”, „La mulți, mulți ani fericiți împreună până la adânci bătrâneți!”, „Wow, ce frumos cadru și voi sunteți minunați! Vă îmbrățișez” sau „La mulți ani frumoși împreună!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Un lucru este cert, Petrică și Ela sunt îndrăgiți de multă lume pe rețelele sociale. Căsnicia lor este urmărită cu mare interes de către susținătorii pe care i-au avut încă din casa sezonului 4 Mireasa. Se poate observa că tinerii au o comunitate impresionantă pe conturile de Instagram, semn că au cucerit simpatia multor persoane de-a lungul timpului.

Mireasa sezon 8, 21 decembrie 2023. Băieții au defilat în costumele de mire în fața familiilor. Au curs lacrimi de emoți... Mireasa sezon 8, 21 decembrie 2023. Momentul emoționant în care fetele au apărut în rochii de mireasă în fața mamelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x