Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Alexandra Ghioca, răsfățată de iubitul său. La ce schimbare de look a apelat tânăra

Alexandra Ghioca, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, s-a pozat într-o nouă ipostază romantică alături de iubitul său, însă un detaliu nu a trecut neobservat. Se pare că tânăra a apelat la o schimbare de look.

Colaj cu Alexandra Ghioca în sezonul 5 Mireasa, într-o salopetă roz și cu un tablou in mână Galerie
Alexandra Ghioca, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, s-a pozat într-o nouă ipostază romantică alături de iubitul său, însă un detaliu nu a trecut neobservat | Antena 1

Alexandra Ghioca, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, este mai fericită ca niciodată la 7 luni de la despărțirea de Cosmin. Tânăra și-a găsit alinarea în brațele bărbatului care a reușit să o cucerească după separarea de fostul iubit.

Deși este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, aceasta nu a ezitat să își țină la curent susținătorii de pe Instagram cu cele mai importante evenimente. În luna decembrie, fosta concurentă a show-ului matrimonial și-a asumat relația cu noul partener, publicând pe internet o fotografie alături de el.

Vestea că Alexandra Ghioca a reușit să își refacă viața după despărțirea de Cosmin i-a bucurat pe prietenii săi virtuali. Mai mult decât atât, reacțiile pozitive ale internauților au încurajat-o pe tânără să publice și mai multe poze cu Andrei.

Cum s-a lăsat fotografiată Alexandra Ghioca din sezonul 5 Mireasa alături de iubitul său. Fosta concurentă a emisiunii a surprins cu o schimbare de look

În urmă cu puțin timp, fosta parteneră a lui Cosmin a distribuit pe contul de Instagram noi fotografii în compania iubitului său. Se pare că aceasta a fost răsfățată de Andrei pe 14 februarie, iar drept dovadă sta chiar postarea ei.

Așadar, Alexandra Ghioca s-a lăsat fotografiată în brațele partenerului ei în timp ce ținea un buchet superb de flori în mână. Tânăra a îmbrăcat o rochie mulată care i-a scos în evidență atuurile fizice și noul look.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Maria Roman, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie: „Am simțit atunci”. Când va fi nunta

Se pare că fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa a apelat la o schimbare. Aceasta și-a vopsit părul într-o nuanță mai deschisă, însă noua culoare i se potrivește de minune și îi lasă la vedere frumoasele trăsături ale feței.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea tinerei a generat mai bine de 1.000 de like-uri și câteva reacții din partea prietenilor virtuali.

„Cei mai frumoși, vă pup!” sau „Frumos!”, au fost mesajele pe care le-au transmis oamenii din mediul online.

Alexandra Ghioca a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Cosmin în casa sezonului 5 Mireasa

Alexandra Ghioca se numără printre fetele care au trecut pragul sezonului 5 Mireasa. Aceasta a venit mai hotărâtă ca niciodată să își întâlnească sufletul pereche în casa show-ului matrimonial.

Încă de când a intrat în emisiune, tânăra și-a îndreptat atenția către Aron, fiind dragoste la prima vedere. Cei doi au avut parte de o relație de scurtă durată deoarece fosta concurentă a intrat într-o cunoaștere cu fostul său iubit, Cosmin.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul lui Valentin despre căsnicia cu Gabriela. Ce a postat în mediul online după zvonurile că s-au separat

Povestea lor de iubire a început cu o mulțime de clipe plăcute, tachinări, dar și momente dificile. Deși au ieșit împreună din casa sezonului 5 Mireasa și părea că totul funcționează cum ar trebui în relația lor, cuplul s-a destrămat afară.

Cel care a confirmat separarea a fost Cosmin prin intermediul unui mesaj pe care l-a transmis pe rețelele sociale.

Mireasa sezon 7. Mama și sora Denisei, alături de concurentă în platou. Ce părere au despre Dani și Ionuț... Mireasa, sezonul 6. Ada și Sebaidin și-au deschis o afacere împreună. Ce veste neașteptată a dat tânăra în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x