Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Yana, apariție de senzație în costum de baie. Ce imagine sexy a publicat, după despărțirea de Andrei

Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a ridicat gradele în termometre pe contul de Instagram. Tânăra a publicat o imagine în costum de baie, la scurt timp de la despărțirea de Andrei.

Colaj cu Yana și Andrei la Mireasa Galerie
Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a ridicat gradele în termometre pe contul de Instagram. | Antena 1

Yana a devenit din ce în ce mai activă pe rețelele sociale după despărțirea de Andrei. Tânăra nu ezită să își surprindă susținătorii cu cele mai incendiare fotografii, iar drept dovadă stau postările sale recente.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că fosta concurentă de la Mireasa este posesoarea unui trup de invidiat. Mai mult decât atât, aceasta nu se teme să își afișeze formele provocatoare pe Internet.

De curând, superba brunetă a făcut furori în mediul online cu o ipostază în care foarte puțini au avut ocazia să o vadă până acum. Aceasta a publicat o poză în costum de baie, la scurt timp de la despărțirea de fostul partener.

Cum arată Yana, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5, într-un costum de baie minuscul și roșu. Ce detaliu a ieșit la iveală

Pentru că preferă să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața ei și să-i surprindă într-un mod cât mai plăcut, Yana s-a hotărât să facă senzație cu o apariție spectaculoasă.

Fosta parteneră a lui Andrei s-a pozat într-un costum de baie minuscul și roșu care i-a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale trupului, în mod special talia de invidiat și bustul generos. De asemenea, un detaliu nu a trecut neobservat.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Yana, mesaj neașteptat pentru cei care i-au fost colegi în show-ul matrimonial. Ce a transmis în online

Puțini sunt cei care știu că fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa are un tatuaj pe picior.

Cu tenul impecabil și părul în vânt, Yana a pus pe jar publicul masculin de pe Instagram. Un lucru este evident, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa se mândrește cu un corp perfect de care are foarte mare grijă.

Yana, în lenjerie intimă pe rețelele sociale

Printre pozele sale de pe rețelele sociale se numără și cele în lenjerie intimă. Pentru că are un trup de model, Yana participă destul de des la diferite ședințe foto.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Cum s-a fotografiat Yana după despărțirea de Andrei. Tânăra a acaparat toată atenția susținătorilor

În urmă cu puțin timp, tânăra a distribuit pe Internet mai multe poze din cadrul unui shooting foto, care au tăiat respirația bărbaților. De data aceasta, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa s-a lăsat pozată cu posteriorul la vedere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postările sale strâng o mulțime de like-uri, semn că superba brunetă are o mulțime de admiratori în online.

Yana de la Mireasa și-a făcut cont pe o platformă de adulți

La începutul anului, Yana și-a anunțat susținătorii că și-a făcut cont pe o platformă de adulți. De asemenea, aceasta a pus și câteva imagini cu ea în ipostaze senzuale.

„Tristețea mare. Doamnelor/ Domnilor/ fete și băieți... nu este nevoie să mă anunțați că nu mă mai urmăriți, eu nu țin pe nimeni cu forța. Chiar vă rog din suflet să plecați de pe pagina mea, cei care nu rezonează cu mine”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Mireasa, sezon 7. Mama Andreei a intrat în direct, după ce s-a spus că și-ar fi influențat fiica în privința relației cu... Mireasa, sezonul 6. Cum s-au fotografiat Ada și Sebaidin, după ce tânăra a vorbit despre relația dintre ei. Ce au public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x