Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 31 ianuarie 2024. Cine e Valentina și ce poveste de viață are. A fost căsătorită

Valentina de la Mireasa sezonul 9 a fost căsătorită cu iubitul din adolescență. Relația s-a încheiat anul trecut.

colaj de imagini cu valentina de la mireasa sezonul 9 Galerie
Valentina de la Mireasa sezonul 9 a fost căsătorită cu iubitul din adolescență. Relația s-a încheiat anul trecut. | Antena 1

Valentina de la Mireasa sezonul 9 și-a spus povestea de viață. Băieții au apreciat că a fost asumată.

Cine e de la Mireasa sezonul 9. Povestea de viață a concurentei

Valentina are 23 de ani și e din Focșani. Se consideră o fire deschisă, puternică, asumată. E divorțată și nu are copii. Părinții sunt și ei divorțați, fiind crescută de bunica.

Tatăl avea probleme cu alcoolul, era violent cu mama, motiv pentru care aceasta a decis să-l părăsească. Rana pe care a produs-o această separare și-a spus cuvântul asupra fetei. A plâns când a povestit și a menționat-o pe bunica, care i-a fost alături mereu.

Visează să găsească pe cineva care să o înțeleagă. La 18 ani a început să muncească la un magazin, iar ulterior a început să fie creator de conținut pentru adulți, adică filme și poze cu conținut explicit. De la 18 ani face asta. Nu crede că e o meserie de viitor, dar momentan îi aduce beneficii materiale substanțiale și nu vrea să renunțe.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Mamele, front comun împotriva doamnei Carmen: ”E îmbârligătoare și punct”

Vrea un partener brunet, cu ochii căprui, cu barbă. Să nu aibă burtă, să fie cât de cât ok. Caracterul să fie puternic, să se simtă protejată lângă el, să-i ia apărarea, să fie trup și suflet lângă ea, fidel și loial.

A divorțat anul trecut și a încercat să-și găsească fericirea în altă parte, dar nu a avut nicio legătură serioasă. Se consideră pregătită de căsătorie.

Mai multe detalii despre acest subiect în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 3. Maria Roman, imagine adorabilă cu fiul său. Cât a crescut băiețelul: „Cea mai mare bucurie a vieții me... Mireasa sezonul 9, 31 ianuarie 2024. Cine e Cristina și ce poveste de viață are. Își dorește să se căsătorească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x