Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Prietena Elenei face acuzații dure la adresa lui Valentin. Ce a avertizat-o pe fată

Prietena Elenei a intrat în direct la Mireasa. Capriciile Iubirii în ediția din 8 iulie 2024, și a spus ce părere are despre Valentin. Fata a încercat să „îi deschidă” ochii Elenei cu privire la relația lor.

colaj foto elena si valentin la mireasa capriciile iubirii Galerie
Prietena Elenei a intrat în direct la Mireasa. Capriciile Iubirii în ediția din 8 iulie 2024, și a spus ce părere are despre Valentin | Antena 1

Gesturile lui Valentin de la petrecerea burlacilor au fost în atenția tuturor. După ce a fost mustrat de mama lui, în direct, la Mireasa. Capriciile Iubirii, ediția din 8 iulie 2024, și prietena Elenei a avut câteva cuvinte de spus. Aceasta i-a adus acuzații dure lui Valentin și a spus că nu îl consideră potrivit pentru concurentă.

Prietena Elenei a spus ce crede despre relația fetei cu Valentin. De ce îl consideră pe acesta un „jucător”

Diana, prientena Elenei, a intrat în direct prin telefon pentru a comenta situația cu Valentin de la petrecere. După ce a văzut-o extrem de supărată pe concurentă, tânăra a ținut să îi transmită un mesaj din partea familiei, dar i-a oferit și câteva sfaturi în legătură cu iubitul ei.

„Am sunat să îți spun că familia ta este alături de tine, orice s-ar întâmpla și ceea ce contează e fericirea ta. Dacă te simți împlinită alături de el, având în vedere ultimele întâmplări și tu ești o fată deșteaptă, cred că ți-ai dat seama... nu vreau să ieși din competiție și să fii dezamăgită de el după o lună, două. Părerea mea e că aici în competiție te cunoști cel mai bine cu omul cu care o să stai afară”, a precizat fata.

Prietena Elenei a spus cu sinceritate și că nu are o părere bună despre Valentin, făcând comparație cu felul în care relaționa cu Antonia atunci când formau un cuplu.

„Nu-l consider potrivit pentru Elena. Cred că nu face ceea ce simte exact. Spune că ține la ea și că îi pasă de ea, dar faptele lui arată altceva. De asemenea, aceasta crede că modul în care s-a comportat la petrecere nu este un caz izolat și se va repeta, amintind de certurile pe care Valentin și Elena le au mereu la party-uri.

„De fapt, tu, Elena, în materialul pe care l-ai văzut astăzi, să știi că așa ai fost în celelalte materiale. Ideea e că nu vreau să te superi pe mine. Ăsta e adevărul și vreau să fii conștientă de anumite lucrui”, a mai adăugat Diana.

Fata susține că nu le dă mai multe de 60% șanse de a avea o relație în afara casei Mireasa pentru că între ei există tensiuni.

Întrebată dacă ea crede că Valentin este „un jucător”, ea a răspuns: „Toți sunt, nu numai el. Fiecare a făcut ce a crezut, ca să rămână în competiție până la final. Da, este (n.r. în raport cu Elena) pentru că el arăta altceva decât spunea”.

„Vreau să știți că vă iubesc foarte mult și vom vorbi mai multe afară. Știți cum sunt eu, mai ales tu, așa că ai încredere în mine. Știi că mereu am făcut ce simt”, a răspuns Elena,Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Finala Mireasa sezonul 9 este pe 12 iulie 2024. Patru cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT. Alexandru și Cristina, Ștefan și Maria, Vlad și Iuliana, Liviu și Delia sunt cuplurile care și-au depus actele pentru căsătorie.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al nouălea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 9.

Pentru a intra în posesia premiului, concurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Mireasa, sezonul 9. Mama lui Valentin a intrat în direct și a izbucnit: "Așa te-am crescut eu?!". Băiatul a în... Mireasa sezon 9, 9 iulie 2024. Discuția dintre Iuliana și doamna Floarea a degenerat. De la ce a pornit conflicul și ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x